ΤΟΤΕΝΑΜ

Ξέσπασε ο Ρισάρλισον κατά δημοσιογράφου: "Δεν δέχομαι να λένε για ψέματα για μένα, ζητώ συγγνώμη από τον Κόντε"

Ξέσπασε ο Ρισάρλισον κατά δημοσιογράφου: "Δεν δέχομαι να λένε για ψέματα για μένα, ζητώ συγγνώμη από τον Κόντε"
@2023 LEILA COKER/AP IMAGES

Το δημοσίευμα που ήθελε τους Ρισάρλισον και Κριστιάν Ρομέρο να αποχωρούν από την Τότεναμ αν έμενε ο Αντόνιο Κόντε, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Βραζιλιάνου διεθνούς φορ μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.

Η κατάσταση στην Τότεναμ το τελευταίο διάστημα θύμιζε καζάνι που βράζει, με τον Αντόνιο Κόντε αποχωρεί από τον σύλλογο έπειτα από τις βαριές κατηγορίες που είχε εκτοξεύσει κατά των παικτών του (στο περιθώριο του αγώνα με την Σαουθάμπτον) και τα σπιρούνια να βρίσκονται πλέον σε κατάσταση αναζήτησης του διαδόχου του.

Σα να μην έφτανε το κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας στο σύλλογο, ήρθε ένα δημοσίευμα να βαρύνει ακόμα πιο πολύ την ατμόσφαιρα, με τον δημοσιογράφο Γκαστόν Εδούλ, να αναφέρει πως οι Κριστιάν Ρομέρο και Ρισάρλισον είχαν άσχημες σχέσεις με τον Ιταλό και πως ήταν έτοιμοι να αποχωρήσουν σε περίπτωση παραμονής του Κόντε.

Ωστόσο, λίγες ώρες αφότου είδε το φως της δημοσιότητας το εν λόγω ρεπορτάζ, ήρθε η απάντηση από τον Ρισάρλισον, με τον πρώην στράικερ της Έβερτον να ξεσπάει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter και να ξεκαθαρίζει πως δεν ανέχεται να γράφονται ψέματα για τον ίδιο.

"Το να με αμφισβητούν και να μου κάνουν κριτική για τις εμφανίσεις μου, είναι μέρος του ποδοσφαίρου και το δέχομαι., Το να λένε όμως ψέματα για μένα, δεν το δέχομαι! Είχα πάντα πολύ σοβασμό για τον Κόντε και όλους τους προπονητές μου.

Με βοήθησε πολύ κατά την έλευσή μου στην Τότεναμ και όποτε είχαμε κάποιο πρόβλημα (ακόμα και αν ήταν δημόσια), το λύναμε με βάσει τη συζήτηση και τον επαγγελματισμό, και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Δεν είχα ηγηθεί μίας ομάδας εναντίον του, σχεδόν το αντίθετο συνέβη. Συγγνώμη που δεν μπόρεσα να προσφέρω όσα περίμενε από μένα και δεν έκαναν αρκετά για τον ίδιο ώστε να μείνει. Όταν έφυγε, του έστειλα ένα μήνυμα ευχαριστώντας τον και δίνοντάς του ευχές που αξίζει!

Από την άλλη πλευρά, ο δημοσιογράφος που ευθύνεται για αυτό το απαίσιο ψέμα, δεν μπήκε καν στον κόπο να μιλήσει με τους εκπροσώπους μου ή να με ακούσει. Κακός επαγγελματίας και κακός χαρακτήρας! Ντροπή και σε σένα Tyc Sports", ανέφερε ο εξοργισμένος Ρισάρλισον.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ