ΗΡΑΚΛΗΣ

Στα υπόψιν ο Μισούρα

Στα υπόψιν ο Μισούρα
Καπετάνος Κώστας

Ο τρίτος διεθνής Σλοβένος μετά τους Ρόμπερτ Κόρεν και Γιάνεζ Ζαβρλ που βρίσκεται στο στόχαστρο του Ηρακλή είναι ο Τόμισλαβ Μισούρα

Ο Μισούρα εμφανίζεται ως εναλλακτική λύση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης όσον αφορά την εύρεση ενός επιθετικού. Στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου ο 27χρονος με ύψος 1.85μ. Σλοβένος αγωνίστηκε στην Λέφσκι Σόφιας αλλά στην πορεία έλυσε το συμβόλαιό του για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Μισούρα θα πρέπει να σημειωθεί ότι φόρεσε την φανέλα της Εθνικής του ομάδας και στο EURO της Πορτογαλίας ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί: Αντμίρα Βάκερ (Αυστρία), Ουσκοκ Σπλιτ, Χαϊντούκ Σπλίτ, Ολυμπια Λιουμπλιάνα, Νέφτσι (Αζερμπαϊσταν) και Νόβο Μέστο.

Αν ευνοήσουν λοιπόν οι συνθήκες είναι πολύ πιθανό στον Ηρακλή να προχωρήσουν στην απόκτηση κάποιων εκ των τριών Σλοβένων – Κόρεν, Ζαβρλ και Μισούρα - με τους οποίους ήδη έχουν υπάρξει πρώτες επαφές και διαπραγματεύσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που αποκτηθούν θα έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται ως κοινοτικοί Β΄ ζώνης.

Συμφωνία με Ζαβρλ

Όσο για την πιο προσιτή περίπτωση εκ των τριών φαντάζει εκείνη του Ζαβρλ που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και με τον οποίο φέρεται να υπάρχει ουσιαστικά ήδη συμφωνία με την διοίκηση του Ηρακλή και αναμένεται να έρθει την επόμενη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη.

Τελευταίος σταθμός για τον Ζαβρλ ήταν η Νορβηγική Μπραν, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην Σλόβαν Λουμπλιάνας και την Ντομζάλε. Ο Σλοβένος διεθνής έμεινε ελεύθερος τον Αύγουστο προλαβαίνοντας να παίξει σε τρία παιχνίδια του Κυπέλλου UEFA.

Η χαμηλή του απόδοση στην ομάδα της Νορβηγίας, είχε να κάνει κατά κύριο λόγο εξαιτίας ενός τραυματισμού του ο οποίος τον ανάγκασε χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν παίζοντας μόλις σε 7 παιχνίδια.

Απασχολεί ο Κόρεν

Σχετικά με την περίπτωση του Ρόμπερτ Κόρεν απασχολεί τους ανθρώπους του Ηρακλή εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα οι "κυανόλευκοι" έχουν καταθέσει εδώ και ένα μήνα πρόταση στον διεθνή Σλοβένο επιθετικό αλλά τότε το θέμα δεν είχε προχωρήσει. Τώρα όμως οι συνθήκες ευνοούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης και τον περιμένουν να απαντήσει στην πρόταση που του έχουν καταθέσει.

Μάλιστα το ότι ο Κόρεν έχει συμβόλαιο με την Λίλεστρομ και για την επόμενη σεζόν δεν φαντάζει ως εμπόδιο αφού η ομάδα της Νορβηγίας δεν δείχνει να είναι αρνητική για την παραχώρηση του αν δεχτεί μια ικανοποιητική πρόταση. Όσο για το κασέ του μπορεί να είναι υψηλό αλλά όχι απαγορευτικό και μέσα στις δυνατότητες της ομάδας του Ηρακλή.

Το παρατσούκλι του Κόρεν είναι "Ρόμπι" όπως αναφέρεται στον Τύπο της Νορβηγίας, η θέση του είναι σε όλες τις πλευρές της επίθεσης και έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, φέτος έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα στην χώρα της Σκανδιναβίας ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Σλοβενία έχει τα προσόντα του Ζλάτκο Ζάχοβιτς αλλά όχι και τον χαρακτήρα του. Τέλος προηγούμενες του ομάδες ήταν Πουπλικόμ και η Ντράβογκαντ.






















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ