ΗΡΑΚΛΗΣ

Σλοβένικη αναμονή

Σλοβένικη αναμονή
Ηρακλής MOTIONTEAM

Δύο Σλοβένοι αναμένονται στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή.Το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε χθες το απόγευμα σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή.

Συγκεκριμένα σήμερα αναμένονται στην Θεσσαλονίκη δύο Σλοβένοι, ένας αμυντικός μέσος που αγωνίζεται ως κοινοτικός β΄ ζώνης κι ένας επιθετικός.

Ήδη μάλιστα έχουν γίνει οι πρώτες επαφές και φαίνεται ότι θα υπάρξει αίσια εξέλιξη με την απόκτησή τους.

Επίσκεψη στο SOS

Το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε χθες το απόγευμα σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, πλαισιωμένοι από την τεχνική ηγεσία αλλά και μέλη της διοίκησης του συλλόγου, μοίρασαν δώρα στα περίπου 45 παιδιά που διαμένουν εκεί, συνομίλησαν μαζί τους για διάφορα θέματα σε ένα απόλυτο οικογενειακό κλίμα και προσέφεραν ένα χαμόγελο ζεστασιάς και συμπαράστασης για τις γιορτινές μέρες που διανύουμε.

Τη διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσώπησαν ο πρόεδρός της, Γιώργος Σπανουδάκης, ο γενικός αρχηγός, Γρηγόρης Φανάρας, καθώς επίσης και ο γενικός διευθυντής και υπεύθυνος επικοινωνίας, Άγγελος Ιωαννίδης.

Σημειώνεται ότι το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι είναι το δεύτερο που λειτουργεί στην Ελλάδα (εγκαινιάστηκε το 1998). Είναι ένα φιλανθρωπικό σωματείο, το οποίο έχει σκοπό την προστασία παιδιών που για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών.











TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ