ΗΡΑΚΛΗΣ

Κόρεν και Ζαβρλ για Ηρακλή

Κόρεν και Ζαβρλ για Ηρακλή
Καπετάνος Κώστας

Οι δύο διεθνείς Σλοβένους χαφ τους Ρόμπερτ Κόρεν και Γιάνας Ζαβρλ ενδιαφέρουν την ομάδα του Ηρακλή

Ο Κόρεν είναι 25 χρονών και έχει αγωνιστεί στην νορβηγική Λίλεστρομ ενώ ο Ζαβρλ είναι 24χρονών και έχει αγωνιστεί με την σειρά του επίσης στην Νορβηγία και στην ομάδα της Μπραν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημειωματάριο του τεχνικού του Ηρακλή, Γιόζεφ Μπουμπένκο, είναι και ένας ακόμα Σλοβένος φορ του οποίου όμως το όνομα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Κατά τα άλλα στον Ηρακλή φαίνεται πως το πήραν απόφαση και ξεκίνησαν τις διαδικασίες για την απόκτηση του Σλοβάκου Ντούσαν Πέρνις παρά το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση με το συμβόλαιο του Φάνη Κατεργιαννάκη.

Για το λόγο αυτό οι "κυανόλευκοι" επικοινώνησαν χθες με την Ζίλινα που έχει τα δικαιώματα του και κατέθεσαν πρόταση για την απόκτηση του 22χρονου τερματοφύλακα.

Από την πλευρά του ο Πέρνις θέλει να έρθει στον Ηρακλή και θεωρεί ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για αυτόν από την στιγμή που θα υπάρχει και ο Μπουμπένκο. Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι με την απόκτησή του δεν θα πρέπει να θεωρηθεί έκπληξη αν υπάρξει στην πορεία κάποια πρόταση για τον Αμπάρη, όπως άλλωστε κάτι τέτοιο κυοφορείται εδώ και αρκετό καιρό με την πλευρά του παίκτη ούτε να διαψεύδει αλλά ούτε να επιβεβαιώνει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Πρώτη για Δέντσα

Ολοκληρώθηκαν οι δύο σημερινές προπονήσεις της ομάδας του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της Μίκρας (10:30, 15:30). Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Δρούγας, Περπερίδης, Πρίττας, Γιάντσης και Φορτούζι, με τους δύο τελευταίους να έχουν πολλές πιθανότητες από την ερχόμενη Τρίτη να ξεκινήσουν σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα.

Παπαζαχαρίας και Παπαποστόλου συνέχισαν και σήμερα σε πρόγραμμα γυμναστηρίου, ενώ την πρώτη του προπόνηση με τους κυανόλευκους έκανε το νέο απόκτημα της ομάδας Τάσος Δέντσας, ο οποίος γυμνάστηκε μόνος του.

Αύριο Σάββατο και ώρα 12:00, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο μεταξύ του Ηρακλή και της Νίκης Πολυγύρου. Η συνάντηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Ευχαριστήριο της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ευχαριστεί θερμά το γνωστό Ηρακληδέα κ. Αθανάσιο Δημητριάδη, Καθηγητή Ακτινολόγο, για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο σύλλογο αφιλοκερδώς.



















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ