ΠΑΟΚ

Στα πιτς ο Έτο αναμένοντας σήμα εκκίνησης

Στα πιτς ο Έτο αναμένοντας σήμα εκκίνησης
INTIME SPORTS

Πώς εξηγείται η καθυστέρηση στην επιστροφή του Έτο στους αγωνιστικούς χώρους. Ποιο είναι το σκεπτικό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Αύριο συμπληρώνονται ακριβώς δύο μήνες από τη μέρα που ο Αραούχο Έτο τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.

Θλάση β' βαθμού στο δικέφαλο και αποκόλληση τένοντα ήταν το πόρισμα μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους προσδιοριζόταν μετά από περίπου 1,5 μήνα.

Γιατί δεν έχει γίνει ακόμη; Η απάντηση βρίσκεται, όχι στη θλάση από την οποία έχει αναρρώσει πλήρως εδώ και καιρό ο Έτο, αλλά στην τενοντίτιδα που ταλαιπώρησε τον Βραζιλιάνο μπακ και δεν έχει επιτρέψει στο ιατρικό τιμ να δώσει το "οκ" στον Μπόλονι να τον επαναφέρει στην αγωνιστική δράση.

Πρόκειται για μία πολύ "ύπουλη" μορφή τραυματισμού που είχε ταλαιπωρήσει και τον Φιλομένο στο πέρασμά του από τον "Δικέφαλο". Το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ παρακολουθεί από πολύ κοντά την βήμα-βήμα αποθερπαεία του 31χρονου μπακ, ωστόσο ακόμη παραμένει επιφυλακτικό στο να ανάψει το "πράσινο φως" για να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Το πιθανότερο είναι και η εβδομάδα που έρχεται να βγει με ειδικό πρόγραμμα για τον Έτο που, η αλήθεια είναι ότι, έχει λείψει παρά πολύ από τον ΠΑΟΚ. Στον "ασπρόμαυρο" σύλλογο, ωστόσο, κανείς δεν θέλει να πάρει το ρίσκο της υποτροπής σε πιθανή πρόωρη συμμετοχή του Έτο σε αγώνα, με κίνδυνο να χάσει τα πλέι οφ που είναι και ο μεγάλος στόχος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ