ΠΑΟΚ

Καταλήγει ο Μπόλονι στο σχήμα

Καταλήγει ο Μπόλονι στο σχήμα
INTIME SPORTS

Ο Λάζλο Μπόλονι τεχνικός είχε την ευκαιρία να προβάρει 11άδα με Γεωργιάδη που προπονήθηκε κανονικά

Ξεκαθαρίζει πλέον το τοπίο σχετικά με τους διαθέσιμους παίκτες και το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει ο Λάσλο Μπόλονι στον αγώνα με την Κέρκυρα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε και τον Γιώργο Γεωργιάδη να τίθεται στη διάθεσή του, αφού ξεπέρασε τις μικροενοχλήσεις στη μέση και έτσι μπόρεσε να δοκιμάσει στο χορτάρι τα πλάνα του για το κυριακάτικο ματς.

Ο Χαλκιάς κάθισε κάτω από το τέρμα ο Σνάουτσνερ ήταν δεξιά στην άμυνα, ο Λίνο αριστερά και οι Μαλεζάς-Τσιρίλο είχαν ρόλο στόπερ.

Στα χαφ, μπροστά από τους Γκαρσία και Λάζαρ τοποθετήθηκε ο Γιάννου, ενώ στα άκρα πλην του Γεωργιάδη (αριστερά) ήταν και ο Σαλπιγγίδης (δεξιά), με τον Αθανασιάδη να έχει ρόλο στράικερ.

Για μία ακόμη μέρα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Έτο, Ίβιτς και Κρέσιτς. Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα θα προπονηθεί στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου (24/3) για τελευταία φορά και το απόγευμα θα πετάξει για Κέρκυρα.

Διαβάστε επίσης για τον Αρίας και την καριέρα του στην Κρουζέιρο, τις δηλώσεις Αθανασιάδη και τη σκέψη του Μπόλονι για Γιάννου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ