ΑΕΚ

Στα γραφεία της Ένωσης ο Τζιμπούρ

Στα γραφεία της Ένωσης ο Τζιμπούρ
τζιμπουρ

Στα γραφεία της Ένωσης βρίσκεται ο Τζιμπούρ, για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Πελετιέρι: "Έτοιμος με ΠΑΟ"

Στα γραφεία της ΑΕΚ βρίσκεται ο Ράφικ Τζιμπούρ, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον "δικέφαλο". Το σίριαλ το καλοκαιριού, έπειτα από πολλά επεισόδια φαίνεται πως βρίσκει αίσιο τέλος για την ΑΕΚ, η οποία πριν 2 μέρες... απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή, για να κάνει στροφή 180 μοιρών, όταν ο Νταρσεβίλ αρνήθηκε το συμβόλαιο που του πρότειναν από την Ένωση.
Το σίριαλ Τζιμπούρ

Ο φορ του Πανιωνίου, έφτασε τον Ιούλιο μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό, με τους "πράσινους" να μην τα βρίσκουν στα οικονομικά ανταλλάγματα με τους Νεοσμυρνιώτες, οι οποίοι μάλιστα με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα τους, ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν στο "τριφύλλι".

Με τους "πράσινους" να βγαίνουν οριστικά από την διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή και τα επιθετικά κενά της Ένωσης, να είναι εμφανή ο "δικέφαλος" στράφηκε στην λύση του επιθετικού των "κυανέρυθρων" φτάνοντας μια ανάσα από τη συμφωνία μαζί του, όμως ξαφνικά (και ίσως έπειτα από "σφήνα" του Ολυμπιακού) ο Τζιμπούρ ανέβασε τις οικονομικές του απαιτήσεις, με την ΑΕΚ να κάνει πίσω.

Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό από την Ομόνοια, διέρρευσαν φήμες που ήθελαν την διοίκηση της ΠΑΕ να συζητά με τον Νταρσεβίλ την περίπτωση απόκτησής του, όμως ο Γάλλος ήθελε διετές συμβόλαιο την ώρα που η Ένωση του πρότεινε μονοετές. Έτσι η ΑΕΚ έστρεψε και πάλι το... βλέμα της στην περίπτωση Τζιμπούρ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Αλγερινός άσος, ο οποίος αποτελεί εδώ και καιρό ξένο σώμα για τον Πανιώνιο (έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του) βρίσκεται ήδη στα γραφεία της Ένωσης, για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, καθώς η ΑΕΚ τα έχει βρει τόσο με τον Πανιώνιο, για ένα ποσό γύρω στα 3.2 εκ. ευρώ, αλλά και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, για τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κάτι λιγότερο από 700 χιλιάδες ευρώ!

Πετάει για Ελλάδα o Πελετιέρι

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Αγκουστίν Πελετιέρι της Λανούς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή, αλλά και την επίσημη ιστοσελίδα της Λανούς, ο παίκτης έφυγε από τις προπονήσεις της ομάδας του καθώς ειδοποιήθηκε ότι πετάει για Ελλάδα. Δανεικός για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς κοντά στα 3 εκ. ευρώ.

Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ από τα Ευρωπαϊκά σαλόνια "ξύπνησε" τη διοίκηση της "Ένωσης" και δίχως να χάσει χρόνο (δεν έχει άλλωστε) κατάφερε να ενισχύσει την ομάδα με τον βασικό μέσο της Λανούς, πρωταθλήτρια Απερτούρα το 2007, Αγκουστίν Πελετιέρι.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, αλλά και την επίσημη ιστοσελίδα της Λανούς, ο Αργεντινός μεσοαμυντικός, γνωστός και ως "χταπόδι" ειδοποίηθηκε χθες από τη διοίκηση της ομάδας του πως πετάει για Ελλάδα και την ΑΕΚ και αποκλείστηκε από την αποστολή της Λανούς για τον επόμενο αγώνα.

"Θα ήμουν στην αποστολή για τον επόμενο αγώνα μας, αλλά μου είπαν πως θα ταξιδέψω στην Ελλάδα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν πρόλαβα καν να αποχαιρετήσω τους συμπαίκτες μου.

Ελπίζω να το κάνω πριν φύγω. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στη Λανούς. Αφήνω πίσω μου φίλους, οι οποίοι αν και ακόμη δεν έχω φύγει, μου λείπουν ήδη", δήλωσε ο Αργεντινός μέσος.

Ο 26χρονος Πελετιέρι, που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, είναι βασικός και αναντικατάστατος στη Λανούς και ο Γιώργος Δώνης, όταν αρχικά ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με παίκτες για την αντικατάσταση του Ριβάλντο, το είχε ψηλά στη λίστα του.

Στη Ρώμη για πρόταση ο Γκέντσογλου

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Σάββας Γκέντσογλου έχει ήδη εντυπωσιάσει τους ευρωπαίους κυνηγούς ταλέντων με την απόδοσή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, όπου ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας.

Για τον νεαρό, είχαν ήδη εκφράσει έντονο ενδιαφέρον τόσο η Μπρέσια όσο και η Βέρντερ Βρέμης, όμως καμία από τις δύο δεν προχώρησε σε πρόταση για την απόκτησή του. Ένας ακόμα μεγάλος σύλλογος, ενδιαφέρεται για τον διεθνή με την Ελπίδων πλέον, ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και αυτή δεν είναι άλλη από τη Ρόμα.

Έτσι και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται καθ οδόν προς την Ρώμη, όπου θα συζητήσει με τους Ιταλούς, ώστε να φέρει πρόταση για την παραχώρησή του στην ΑΕΚ. Αν κάτι τέτοιο συμβεί, η πρόταση θα πρέπει να είναι από αυτές που δεν μπορούν να απορριφθούν, καθώς η διοίκηση του "δικεφάλου" δεν θα ήθελε να πουλήσει ένα ακόμα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, μετά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ