ΑΕΚ

Μεταγραφική ρελάνς

Μεταγραφική ρελάνς
ΝΤΑΡΣΕΒΙΛ ΓΙΑ ΗΛΙΑ ΓΙΑ ΜΕΣΑ

Οι διαπραγματεύσεις με Tζεμπούρ σταμάτησαν και η ΑΕΚ συζητάει με τους Μπρούνο Σεϊρού της Ρεν, τον Νταρσεβίλ της Ρέιντζερς και τον Πελετιέρι της Λανούς. Αποκλεισμός με Ομόνοια

Οι διαπραγματεύσεις με τον Γαλοαλγερινό επιθετικό σταμάτησαν και η ΑΕΚ συζητάει με τους Μπρούνο Σεϊρού της Ρεν, τον Νταρσεβίλ της Ρέιντζερς και τον Πελετιέρι της Λανούς.
Η περίπτωση του Νταρσεβίλ είναι η πιο πιθανή να τελειώσει θετικά για την Ένωση καθώς το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το καλοκαίρι και η Ρέιντζερς θέλει να τον παραχωρήσει χωρίς να χάσει λεφτά.

Ο 33χρονος στράικερ δεν είναι στα πλάνα του τεχνικού των Σκωτσέζων, Γουόλτερ Σμιθ, και αυτό διευκολύνει την Ένωση.

Την περασμένη σεζόν ο Νταρσεβίλ σε 30 συμμετοχές είχε 12 γκολ ενώ φέτος δεν έχει ξεκινήσει ποτέ ως βασικός. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί στη Ρεν, στη Νότιγχαμ, στη Λοριάν και την Μπορντό από όπου πήγε στην Ρέιντζερς.

O Mπρούνο Σεϊρού δεν έχει την αντιμετώπιση του Νταρσεβίλ καθώς έπαιξε 90 λεπτά την Πέμπτη στην αναμέτρηση της Ρεν με την Στάμπαεκ για το Κύπελλο UEFA. Η Γαλλική ομάδα επικράτησε με 2-0 και πέρασε στην επόμενη φάση.

Ο Σεϊρού όμως δεν "παίζει" μόνος του για την θέση στην μεσαία γραμμή της Ένωσης. Ο Πελετιέρι της Λανούς είναι η έτερη επιλογή της ΑΕΚ. Ο 26χρονος Αργεντινός με Ιταλικό διαβατήριο είναι βασικός και αναντικατάστατος στη Λανούς και ο Γιώργος Δώνης θα τον ήθελε δίπλα στον Μπασινά.

Πάντως το γεγονός πως ανήκει σε ομάδα της Λατινικής Αμερικής περιπλέκει την υπόθεσή του καθώς σπάνια οι μεταγραφές από την Αργεντινή τελειώνουν σε 3 ημέρες που λήγει και η μεταγραφική περίοδος.

Ομόνοια-ΑΕΚ 2-2

Η ΑΕΚ προσπάθησε αλλά αφού έμεινε με εννέα παίκτες δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της πολύ καλά διαβασμένης Ομόνοιας και αποχαιρέτησε από τον Αύγουστο την Ευρώπη. Οι Κύπριοι μετά το 1-0 του ΟΑΚΑ πήραν την ισοπαλία στο ΓΣΠ με 2-2 και μαζί μία πανηγυρική πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου UEFA.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, που ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες λόγω της αποβολής των Σκόκο (58` δεύτερη κίτρινη) και Χουάνφραν (+90`), σκόραρε στο 16` με τον Μπλάνκο και στο 89` με τον Παυλή. Τα τέρματα της κυπριακής ομάδας, σημείωσε ο Ντούρο (11`, 71`).

Καφές: "Τώρα... Παναθηναϊκός"

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Παντελής Καφές από τον αποκλεισμό της ΑΕΚ, ενώ καταλόγισε ευθύνες στον διαιτητή της αναμέτρησης για την αποβολή του Σκόκο. Τέλος, αναφέρθηκε και στην έναρξη της Super League και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

" Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 10λεπτο, πιστεύω ότι αντιδράσαμε πολύ καλά. Ελέγξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού. Όσο προχωρούσε το παιχνίδι, ανεβαίναμε. Ο διαιτητής έβγαλε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σκόκο για ένα πέσιμο στο κέντρο του γηπέδου. Πιστεύω πως αν παίζαμε έντεκα εναντίον έντεκα, θα παίρναμε εμείς την πρόκριση.

Δυστυχώς το γκολ ήρθε πολύ αργά. Μετά την αποβολή παλέψαμε το παιχνίδι, αλλά από τη στιγμή που δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ, δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι μετά. Σε μεγάλο ποσοστό η πρόκριση κρίθηκε στο πρώτο παιχνίδι. Πλέον έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή. Είναι η έναρξη του πρωταθλήματος και πρέπει να εστιάσουμε εκεί".
























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ