EURO

Στα αποδυτήρια ο... τιμωρημένος Ντομενέκ;

Στα αποδυτήρια ο... τιμωρημένος Ντομενέκ;
New Image

Την αποκάλυψη ότι ο τεχνικός των "τρικολόρ" βρέθηκε πριν την έναρξη του ματς με την Ιταλία στα αποδυτήρια, παραβιάζοντας την ποινή που του είχε επιβληθεί, έκανε ο πρόεδρος της ιταλικής Λίγκας Τζανκάρλο Αμπέτε

"Είδα τον Ντομενέκ στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του ματς όταν βρέθηκα εκεί. Δεν ενδιαφερόμασταν ιδιαίτερα στο τί έκανε, όμως έτυχε να τον δώ και τον παρακολούθησα", δήλωσε ο Αμπέτε και σε σε περίπτωση που η καταγγελία του είναι αληθής τότε το πιθανότερο είναι ο Ντομενέκ να δεχτεί νέα "καμπάνα" από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία για παραβίαση κανονισμών.

"Πρέπει να καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές και να προσπαθούμε να της εξαλείψουμε από την αθλητική κουλτούρα.

Είναι κρίμα, γιατι κατά τη διάρκεια του αγώνα όλοι οι παίκτες αλλά και το προπονητικό τιμ απέφυγαν να πέσουν στην παγίδα της πρόκλησης", υποστήριξε αναφορικά με τα πρόσφατα σχόλια του Ντομενέκ ενώ απάντησε και στην κριτική που δέχτηκε για την καθυστέρηση έναρξης του Καμπιονάτο, με αποτέλεσμα πολλοί Ιταλοί παίκτες να παρουσιαστούν ανέτοιμοι απέναντι στη Γαλλία.

"Το Σαμπιονά ξεκίνησε στις 4 Αυγούστου, όμως θα πρέπει να επισημανθεί ότι μόνο ένας από τους 11 που ξεκίνησαν βασικοί από τους αντιπάλους μας παίζει στη Γαλλία.

Το αγγλικό πρωτάθλημα ξεκίνησε στις 11 Αυγούστου, ενώ το ισπανικό την ίδια ημερομηνία με το ιταλικό".




Τέλος, ο ισχυρός Ιταλός παράγοντας μίλησε και για τη μάχη των προκριματικών, αφήνοντας να ενοηθεί ότι περιμένει από την ομάδα του Ντομενέκ να προσφέρει στους παγκόσμιους πρωταθλητές ένα... μικρό δώρο νικώντας τη Σκωτία.

"Η Γαλλία έκανε ένα σημαντικό βήμα όμως είναι μόνο έναν βαθμό μπροστά από τη Σκωτία και δύο από την Ιταλία οπότε δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Είμαι πεπεισμένος ότι θα δώσουν τα πάντα για να νικήσουν τη Σκωτία", ολοκλήρωσε χαρακτηριστικά τις δηλώσεις του.








TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ