ΝΑΠΟΛΙ

Σπαλέτι: "Οι οπαδοί ερωτεύτηκαν ξανά την Νάπολι, το ονειρευόμουν"

Σπαλέτι: "Οι οπαδοί ερωτεύτηκαν ξανά την Νάπολι, το ονειρευόμουν"
@2022 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Η Νάπολι αντιμετωπίζει την Σπέτσια το Σάββατο μετά από δύο σπουδαίες διαδοχικές νίκες απέναντι σε Λάτσιο και Λίβερπουλ, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να στέλνει μηνυμα πως οι παρτενοπέι θα κάνουν ακόμα καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια.

Η Νάπολι είναι μία από τις πιο "καυτές" ομάδες που φιγουράρουν αυτή την περίοδο στα ευρωπαϊκά γήπεδα και αυτό το διαπίστωσαν με οδυνηρό τρόπο Λάτσιο και Λίβερπουλ, με την πρώτη να γνωρίζει εντός έδρας ήττα με 2-1 πέφτοντας θύμα ανατροπής από τους παρτενοπέι και την δεύτερη να διασύρεται αγωνιστικά στο "Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα" με το εκκωφαντικό 4-1.

Πλέον, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι αφήνει πίσω της αυτά τα δύο ματς με μεγάλο βαθμό δυσκολίας που πήρε τέλειο βαθμό και καλείται να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της υποδεχόμενη το Σάββατο (10/9, 16:00, COSMOTE SPORT 3 HD, LIVE από SPORT24) Σπέτσια για την 6η αγωνιστική της Serie A , με τον έμπειρο προπονητή να στέλνει το μήνυμα πως περιμένει ανάλογη συμπεριφορά από τους παίκτες του.

"Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Σπέτσια όπως και την Λίβερπουλ, να βάλουμε στο ίδιο επίπεδο και τα δύο ματς και να συγκεντρωθούμε στο αποτέλεσμα και όχι στο όνομα του αντιπάλου.

Οι οπαδοί μας ερωτεύτηκαν ξανά την Νάπολι και ήταν κάτι που ονειρευόμουν να γίνει", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (9/9), για να στείλει κατόπιν και ένα μήνυμα προς τους επικριτές του:

"Όταν είχαμε χάσει με βαρύ σκορ από την Μπαρτσελόνα, όλοι λέγατε πως είχαμε λάθος συμπεριφορά επειδή είχαμε προσπαθήσει να επιτεθούμε και να πιέσουμε ψηλά.

Είχαμε τιμωρηθεί στην κόντρα από ένα δικό μας κόρνερ. Είχα πει όμως τότε πως είχαμε σωστή προσέγγιση και θέλαμε να παίξουμε ξανά με τον ίδιο τρόπο, κάτι που κάναμε.

Ο στόχος μου είναι να διασφαλίσουμε πως θα παίζουμε με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα από τις φανέλες που έχουμε απέναντί μας. Στο ματς με την Λίβερπουλ είδα τους φιλάθλους στις εξέδρες όπως δεν τους είχα δει ποτέ τα τελευταία δύο χρόνια.

Είμαστε στο σωστό δρόμο αλλά οι μεγαλύτερες εμφανίσεις της Νάπολι δεν έχουν έρθει ακόμα".

Σημειώνεται πως οι παρτενοπέι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τις προσεχείς εβδομάδες τον Βίκτορ Όσιμεν που τραυματίστηκε στο ματς με την Λίβερπουλ, με τον Σπαλέτι να ξεκαθαρίζει πως το ρόλο του Νιγηριανού στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει από εδώ και πέρα ένας εκ των Σιμεόνε ή Ρασπαντόρι.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ