SERIE A

Λάτσιο - Νάπολι 1-2: Ξανά στην κορυφή με υπογραφή Κβαρατσχέλια

Οι παίκτες της Νάπολι πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Λάτσιο για τη Serie A 2022-2023 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022
Οι παίκτες της Νάπολι πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Λάτσιο για τη Serie A 2022-2023 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022 © 2022 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Η Λάτσιο πέτυχε σπουδαία νίκη στο "Ολίμπικο" επί της Ίντερ πριν από μία εβδομάδα, όμως το Σάββατο υποτάχθηκε στο ίδιο γήπεδο από τη Νάπολι για την 5η αγωνιστική της Serie A.

Λάτσιο και Νάπολι προέρχονταν από μεσοβδόμαδες γκέλες και μόνο μία ομάδα κατάφερε να συνέλθει και να πάρει τους βαθμούς της νίκης για την 5η αγωνιστική της Serie A. Το 2-1 των "παρτενοπέι" τους επαναφέρει στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τη Μίλαν και εν αναμονή των αγώνων της Κυριακής.

Ο αγώνας περιελάμβανε πολλές καλές στιγμές για τις δύο ομάδες και το γκολ του Ματία Τζακάνι μόλις στο 4' έπαιξε ρόλο σε αυτό. Οι "παρτενοπέι" αναγκάστηκαν να ανοιχτούν ακόμη περισσότερο και έψαξαν την ισοφάριση με πρωταγωνιστή τον Χβίτσα Κβαρατσχέλια.

Ο Γεωργιανός επιθετικός είχε αρκετές ευκαιρίες, η μεγαλύτερη όλων μία διπλή με επέμβαση του Ιβάν Προβεντέλ, δοκάρι και ριμπάουντ από καλή θέση που κατέληξε άουτ. Εν τέλει, το γκολ προήλθε από έναν στόπερ, τον Τζάε Μιν Κιμ στο 38'.

Η σύγκρουση κεφάλι με κεφάλι του Ίρβινγκ Λοσάνο με τον Άνταμ Μάρουσιτς στο τέλος του 1ου μέρους προκάλεσε τρόμο, με τον Μεξικανό εν τέλει να αποχωρεί σε φορείο, αλλά χωρίς να χάνει τις αισθήσεις του.

Στο 2ο ημίχρονο, ο Κβαρατσχέλια ήταν αυτός που έκρινε τα πάντα, ολοκληρώνοντας μία όμορφη ομαδική προσπάθεια με σουτ στο 61' και γράφοντας το 2-1. Οι "λατσιάλι" προσπάθησαν να αντιδράσουν, έχασαν ευκαιρίες και τελικά αποδέχθηκαν τη μοίρα τους.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Τα highlights

Μίλαν - Ίντερ 3-2

Φιορεντίνα - Γιουβέντους 1-1

Η βαθμολογία της Serie A

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής


TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΤΣΙΟ ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ