ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Σούπερ πρόταση για Στέρλινγκ η Μάντσεστερ Σίτι

Σούπερ πρόταση για Στέρλινγκ η Μάντσεστερ Σίτι

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ αρνείται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ και σύμφωνα με τη Mirror η Σίτι θέλει να κάνει το "μπαμ" προσφέροντας γη και ύδωρ στους "κόκκινους" και στον παίκτη.

Λίγες ώρες μετά τις αποδοκιμασίες που εισέπραξε ο Ραχίμ Στέρλινγκ από οπαδούς της Λίβερπουλ (στο πλαίσιο της βράβευσής του ως ο καλύτερος νέος παίκτης της σεζόν στην Premier League) για το γεγονός πως γνωστοποίησε την επιθυμία του να φύγει από το "Anfield" η Μάντσεστερ Σίτι έρχεται να "αρπάξει" τον παίκτη.

Τουλάχιστον σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο της αγγλικής "Mirror", η οποία αποκαλύπτει πως η πρωταθλήτρια Αγγλίας του 2012 και του 2014 είναι έτοιμη να καταθέσει μία πρόταση τόσο δελεαστική που θα είναι πολύ δύσκολο να την αρνηθεί η διοίκηση των "κόκκινων" αναφορικά με το 21χρονο διαμάντι της.

Σούπερ πρόταση για Στέρλινγκ η Μάντσεστερ Σίτι

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, οι "πολίτες" προσφέρουν 40.000.000 λίρες στη Λίβερπουλ και ταυτόχρονα φροντίζουν να "γλυκάνουν" και τον παίκτη καθώς σε σύγκριση με τις 90.000 λίρες την εβδομάδα που του προσφέρει για ανανεώση η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, εκείνοι του ρίχνουν στα πόδια 150.000 λίρες την εβδομάδα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ