PREMIER LEAGUE

Στέρλινγκ: "Θέλω να φύγω από την Λίβερπουλ"

Στέρλινγκ: "Θέλω να φύγω από την Λίβερπουλ"

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ είπε στον Μπρένταν Ρότζερς πως θέλει να φύγει από την Λίβερπουλ. Κρίσιμη εβδομάδα στην οποία οι "κόκκινοι" θα προσπαθήσουν να του αλλάξουν γνώμη. Θέλει να πάει στο "Άνφιλντ" ο Τζέιμς Μίλνερ και λέει "όχι" στα λεφτά της Σίτι

Πριν από την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Τσέλσι πριν από μία εβδομάδα ο Ραχίμ Στέρλινγκ είχε συζήτηση με την Μπρένταν Ρότζερς και ξεκαθάρισε στον προπονητή του πως θέλει να φύγει από τους "κόκκινους".

Συμφώνησε όμως να ακούσει τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι έχουν μία εβδομάδα να τους προτείνουν νέο συμβόλαιο και τον πείσουν να υπογράψει.

Η Λίβερπουλ του είχε κάνει πρόταση για συμβόλαιο 5 ετών με 90.000 λίρες την εβδομάδα, πρόταση την οποία αρνήθηκε, ενώ θέλει να πάει σε άλλο σύλλογο που να διεκδικεί τίτλους και να παίζει στο Champions League.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας και λίγο αφότου έγιναν γνωστά όσα είπε στον Ρότζερς πριν μία εβδομάδα, ο Τζέιμι Κάραγκερ δήλωσε πως ο Στέρλινγκ πρέπει να αλλάξει μάνατζερ και να κρατάει το στόμα του κλειστό!

Θέλει "Άνφιλντ" ο Τζέιμς Μίλνερ

Αντιθέτως, ο Τζέιμς Μίλνερ φαίνεται πως έχει πάρει απόφαση να αφήσει την Μάντσεστερ Σίτι και να πάει στην Λίβερπουλ.

Το συμβόλαιο του 29άχρονου Άγγλου με τους "πολίτες" ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και του έχουν κάνει πρόταση με απολαβές 40.000.000 ευρώ για 5 χρόνια!

Δηλαδή 8.000.000 ευρώ τον χρόνο, όμως ο ίδιος φαίνεται πως θέλει να πάει στην Λίβερπουλ και ας παίρνει μόνο περίπου 5.000.000 ευρώ τον χρόνο.

Οι "κόκκινοι" τον θεωρούν ιδανική περίπτωση για να καλύψουν το κενό του Τζέραρντ, βάζοντάς τον δίπλα στο νέο αρχηγό, Τζόρνταν Χέντερσον.

Στέρλινγκ: "Θέλω να φύγω από την Λίβερπουλ"
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ