ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σκληρός ο Ισπανικός Τύπος για Μπαρτσελόνα: "Κατάρρευση, θλιβερό αντίο"

Πρωτοσέλιδο (9/12/21) της Marca μετά την ήττα - αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν για τους "16" του Champions League
Πρωτοσέλιδο (9/12/21) της Marca μετά την ήττα - αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν για τους "16" του Champions League MARCA

Η Μπαρτσελόνα για πρώτη φορά στην ιστορία της θα συνεχίσει στο Europa League μετά την ήττα από την Μπάγερν, με τον Ισπανικό Τύπο να είναι ιδιαίτερα αυστηρός και σκληρός απέναντι στην ομάδα του Τσάβι.

Η ήττα με 3-0 από την Μπάγερν στο Μόναχο το βράδυ της Τετάρτης (8/12) στέρησε από την Μπαρτσελόνα την παρουσία της στο Champions League. Η τελευταία φορά μάλιστα, που ο καταλανικός σύλλογος έμεινε εκτός από τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ήταν από τη σεζόν 2000/2001, όταν στον πάγκο της ομάδας βρισκόταν ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ.

Η επόμενη ημέρα είναι δύσκολη για την Μπαρτσελόνα, με την απογοήτευση να είναι κυρίαρχη στις τάξεις των "μπλαουγκράνα". Από τη μεριά του ο Ισπανικός Τύπος ήταν ιδιαίτερα καυστικός και σκληρός απέναντι στην ομάδα του Τσάβι, με τα πρωτοσέλιδα της Πέμπτης (9/12) να κάνουν λόγο για "κατάρρευση" και "κόλαση".

Marca: "Κατάρρευση"

Το πρωτοσέλιδο της Marca (9/12/21)
Το πρωτοσέλιδο της Marca (9/12/21) MARCA

SPORT: "Θλιβερό αντίο στο Champions League"

Το πρωτοσέλιδο της SPORT (9/12/21)
Το πρωτοσέλιδο της SPORT (9/12/21) SPORT

Mundo Deportivo: "Υπό το μηδέν"

Το πρωτοσέλιδο της Mundo Deportivo (9/12/21)
Το πρωτοσέλιδο της Mundo Deportivo (9/12/21) MUNDO DEPORTIVO

AS: "Στην κόλαση"

Το πρωτοσέλιδο της AS (9/12/21)
Το πρωτοσέλιδο της AS (9/12/21) AS

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ