ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οθέλο Χάντερ: "Συγχαρητήρια στην οικογένειά μου, τον Ολυμπιακό, για την πρόκριση στο Final Four"

Οθέλο Χάντερ: "Συγχαρητήρια στην οικογένειά μου, τον Ολυμπιακό, για την πρόκριση στο Final Four"
INTIME SPORTS

Ο Οθέλο Χάντερ εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στο Final Four, χαρακτηρίζοντας ως οικογένειά του τους ερυθρόλευκους, ενώ απολογήθηκε που δεν παρακολούθησε live το Game 5 με την Μπαρτσελόνα.

Ο Οθέλο Χάντερ παρέμεινε για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, διάστημα που ήταν αρκετό για να δεθεί συναισθηματικά με τους Πειραιώτες. Ο παλαίμαχος σέντερ έδωσε τα εύσημα στους ερυθρόλευκους και εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα για την τρίτη συνεχόμενη πρόκρισή της στο Final Four της EuroLeague.

"Στην οικογένειά μου, τον Ολυμπιακό, θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου για την επιστροφή της στο Final Four. Ζητώ συγγνώμη που δεν παρακολούθησα το ματς ζωντανά, αλλά το είδα χθες το βράδυ. Let's go Red".

Ο Αμερικανός σέντερ ξεκίνησε την καριέρα του το 2008 από τους Ατλάντα Χοκς και πέρασε από Ηλυσιακό, Σάσαρι, Σαντόνγκ Λάιονς, Μαριόπολ, Βαγιαδολίδ, Τζιανγκσού Ντράγκονς, Σιένα, Ολυμπιακό, Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπάγερν Μονάχου, ενώ πιο λαμπρή στιγμή της μπασκετικής του διαδρομής ήταν η κατάκτηση της EuroLeague με την ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη το 2019.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR FINAL 4
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ