ΑΕΚ

"Σκασμένος" ο Άγγελος;

"Σκασμένος" ο Άγγελος;
μπασινας απογοητευση

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Μπασινάς μετά από αποδοκιμασίες. Ανακοίνωση-απάντηση από τον παίκτη

Σύμφωνα με την εφημερίδα "GOAL NEWS", ο πρώην άσος της Μαγιόρκα τον τελευταίο καιρό έχει απογοητευτεί από την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο αλλά αυτό που τον έκανε πραγματικά να σκέφτεται ακόμα και πιθανή αποχώρηση του από την ομάδα, ήταν το περιστατικό που συνέβη στον αγώνα με τον Ηλυσιακό.
Συγκεκριμένα, από την έναρξη του αγώνα κάποιοι λιγοστοί φίλαθλοι της ομάδας, αποδοκίμαζαν τον αρχηγό της Εθνικής κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα: "Δεν αντέχω άλλο. Δεν είναι πράγματα αυτά. Με έβριζαν από το πρώτο λεπτό σε κάθε επαφή με την μπάλα. Πώς να παίξεις ποδόσφαιρο υπό αυτές τις συνθήκες; Μόνο το δικό μου όνομα έλεγαν συνέχεια. Δεν πάει άλλο με αυτήν την κατάσταση", φέρεται να είπε ο Έλληνας άσος, σε συζητήσεις με τους συμπαίκτες του.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο Άγγελος Μπασινάς, δεν μιλιέται και μάλιστα το συγκεκριμένο ζήτημα φαίνεται πως προχωράει ακόμα περισσότερο. Σύμφωνα με τους κοντινούς του ανθρώπους, ο Άγγελος, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ακόμα και να ζητήσει μεταγραφή κατά τη περίοδο του Ιανουαρίου.

"Τα πάντα είναι ανοιχτά", φέρεται πως έλεγε ο ίδιος σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του, σχετικά με την επόμενη μέρα στην καριέρα του. Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο παίκτης αναγνωρίζει πως ακόμα δεν έχει φτάσει στα επιθυμητά και για τον ίδιο επίπεδα, όσον αφορά τις εμφανίσεις του, αλλά αυτό που τον δυσαρεστεί είναι πως νιώθει ότι βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο όταν κάτι δεν πάει καλά, είναι ο εύκολος στόχος.

Αποφεύγει το νυστέρι

Η επιμονή του Ράφικ Τζεμπούρ να μην υποβληθεί σε διορθωτική επέμβαση στον δεξιό ώμο έπιασε τόπο καθώς και η ομάδα συμφώνησε να μην γίνει τώρα η επέμβαση.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ ύστερα από συνεννόηση με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας Γιάννη Λεβάκο, θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή ελπίζοντας ότι δεν θα υποστεί νέα υποτροπή στη διάρκεια της χρονιάς.

Το ρίσκο αναμφίβολα είναι πολύ μεγάλο. Και είναι μάλλον άξιο απορίας το γιατί η ΑΕΚ συναινεί στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή όταν είναι ορατός ο κίνδυνος υποτροπής, κάτι το οποίο επισημαίνεται μέσα και από το ιατρικό ανακοινωθέν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σε συνάντηση που είχε χθες με τον γιατρό της ομάδας Γιάννη Λεβάκο, ο Ράφικ Τζεμπούρ εκδήλωσε την επιθυμία, εφ’ όσον είναι ιατρικώς αποδεκτό, να αναβάλλει τη χειρουργική επέμβαση στον δεξί ώμο ως το τέλος της σεζόν.

Καθώς στο άθλημα του ποδοσφαίρου η προσωρινή συντηρητική αγωγή για τη συγκεκριμένη παθολογία είναι αποδεκτή (εκτός της θέσεως του τερματοφύλακα), στον παίκτη δόθηκε το πράσινο φως για επανένταξη, μετά από εκτενή συζήτηση και με τον προπονητή.

Εφ’ όσον βέβαια υπάρξει υποτροπή του τραυματισμού πριν από το τέλος της σεζόν, ο ποδοσφαιριστής θα χειρουργηθεί νωρίτερα. Ο παίκτης έχει ολοκληρώσει την αντιφλεγμονώδη και αντιοιδηματική αγωγή και άρχισε από σήμερα πρόγραμμα σταθεροποίησης της γληνοβραχιονίου, ώστε να ενταχθεί στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες".







Η ανακοίνωση απάντηση του Άγγελου Μπασινά



Με αφορμή δημοσιεύματα που φέρουν τον Άγγελο Μπασινά να είναι απογοητευμένος, ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στο επίσημο site της ΑΕΚ:

«Με έκπληξη είδα σήμερα στον Τύπο δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι βρίσκομαι στα όρια μου, επιθυμώ να φύγω από την ΑΕΚ και ότι δεν αντέχω τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο μου. Η πορεία μου στο ποδόσφαιρο μέχρι σήμερα έχει δείξει ότι διαθέτω ιδιαίτερη αντοχή στα δύσκολα. Η στενοχώρια που νιώθω αφορά αποκλειστικά και μόνο την ομάδα μας και στόχος δικός μου όπως και των συμπαικτών μου είναι να δουλέψουμε για την βελτίωση της απόδοσης μας.
Η φράση «τα πάντα είναι ανοιχτά» είναι δόγμα στη επαγγελματική και προσωπική μου ζωή και σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με αποφάσεις μου για το μέλλον μου στην ομάδα, τις οποίες έλαβα το καλοκαίρι με απόλυτη συνείδηση.

Όσον αφορά στον κόσμο της ομάδας και τις αποδοκιμασίες τόσο προς εμένα όσο και προς τους συμπαίκτες μου θα επαναλάβω τη δήλωση μου πως η ομάδα αυτή τη στιγμή χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό της και όχι απέναντι της. Υποστήριζα και θα συνεχίσω να το λέω ότι η γκρίνια κάνει μόνο κακό στην ομάδα ειδικά στις δύσκολες στιγμές».



























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ