ΑΕΚ

Ανακοίνωση-απάντηση σε δημοσίευμα

Ανακοίνωση-απάντηση σε δημοσίευμα
Κανελλόπουλος Κούλης

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ απάντησε η διοίκηση της ΑΕΚ σε δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


" Με αφορμή το σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Η Εξέδρα των Σπορ», η οποία φιλοξενεί «αποκαλυπτικό ρεπορτάζ» του δημοσιογράφου κ. Βασίλη Σαμπράκου, η διοίκηση της ΠΑΕ, θεωρεί υποχρέωση της απέναντι στους φιλάθλους της ομάδας να αποκαταστήσει την αλήθεια και να σταματήσει τα ψευδή σενάρια που πηγάζουν από υποτιθέμενες έγκυρες πληροφορίες και υποτιθέμενα στοιχεία από έρευνα της εφημερίδας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ διαψεύδει το ρεπορτάζ της εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο ο μέτοχος της ομάδας κ. Νάσος Θανόπουλος, είχε επαφές ή προετοίμαζε συναντήσεις με τον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, μετά την παραίτηση του Προέδρου κ. Ντέμη Νικολαϊδη.

Θα πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτή η καραμέλα επαφών και τηλεφωνημάτων. Ο σύλλογος δουλεύει με σκοπό να συνεχίσει να προοδεύει σε όλους του τομείς και αυτή η παραπληροφόρηση δεν εξυπηρετεί κανέναν παρά μόνο μερικούς επαγγελματίες μεσάζοντες που άνθισαν την προ 2004 εποχή.

Οι μέτοχοι έχουν από την πρώτη στιγμή εκφράσει την απόφαση τους να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα και να την διοικούν.

Στις συναντήσεις που ακολούθησαν της παραιτήσεως του Προέδρου, ουδέποτε τέθηκε προς συζήτηση θέμα μη κοινής πορείας της μετοχικής ομάδας στη διοίκηση της ΠΑΕ. Η απόφαση είναι ειλλημένη από τους μετόχους από την πρώτη ημέρα συνεργασίας τους για την ανάληψη της ευθύνης του συλλόγου και όποια προσπάθεια να παρουσιαστεί διασπασμένο το μετοχικό σχήμα είναι εκ του πονηρού. Οι μέτοχοι της ομάδας, πάντα απο κοινού, παραμένουν με την ίδια διάθεση προσφοράς και στήριξης του ποδοσφαιρικού τμήματος με κάθε δυνατό τρόπο







".




TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ