ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκάνδαλο στημένων ματς στο Βέλγιο: Ο Μπαγιάτ απολογήθηκε και επέστρεψε στη φυλακή

Σκάνδαλο στημένων ματς στο Βέλγιο: Ο Μπαγιάτ απολογήθηκε και επέστρεψε στη φυλακή

Απολογήθηκε και επέστρεψε στη φυλακή ο μεγαλομάνατζερ, Μότζι Μπαγιάτ έπειτα από την ανάκριση του. Στο σπίτι του βρέθηκαν μετρητά και ρολόγια αξίας 8.000.000 ευρώ!

Ο πιο ισχυρός άνθρωπος στο βελγικό ποδόσφαιρο, αυτός που ελέγχει το μεταγραφικό "πάρε δώσε" σχεδόν όλων των ομάδων της χώρας του θα συνεχίσει να βρίσκεται στη φυλακή έπειτα από την χθεσινοβραδινή ανάκριση...

Ο Μότζι Μπαγιάτ, λοιπόν, κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα χρήματος μέσω μεταγραφών. Ακριβώς με τις ίδιες κατηγορίες είχε προσαχθεί και ο προπονητής της Κλαμπ Μπριζ και πρώην βοηθός του Ιγκόρ Τούντορ στον ΠΑΟΚ, Ιβάν Λέκο.

Ωστόσο, οι Αρχές αποφάσισαν ο Λέκο μετά την κατάθεση του, να αφεθεί ελεύθερος, παραμένοντας όμως ύποπτος για τις παραπάνω κατηγορίες. Ο 40χρονοςτεχνικός από το Σπλιτ της Κροατίας, μάλιστα, δήλωσε σοκαρισμένος από αυτά που του συμβαίνουν τις τελευταίες 48 ώρες, σημειώνοντας ότι θέλει να συνεχίσει να ζει με το κεφάλι ψηλά και να "καθαρίσει" τ' όνομά του.

Μία ενδιαφέρουσα ιστορία που προκύπτει από το σκάνδαλο στο βελγικό ποδόσφαιρο είναι το ρεπορτάζ του " lessportsplus" που αναφέρεται στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του Μπαγιάτ. Εκεί, οι αστυνομικές Αρχές φέρεται να βρήκαν χιλιάδες ευρώ σε μετρητά και ρολόγια που η αξία τους ξεπερνά τα 8.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ