ΑΡΗΣ

Σιστόν: "Νοοτροπία νικητή"

Σιστόν: "Νοοτροπία νικητή"
Παπαζογλου

''Έχουμε νοοτροπία νικητή'' παραδέχεται ο Ντιόγκο Σιστόν. Ρήξη χιαστού ο Παπάζογλου

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Ντιόγκο Σιστόν, μίλησε στον Libero 107,4 και την εκπομπή "Γεγονότα" για τη νίκη της 8ης αγωνιστικής επί του Ατρόμητου με 2-1 με τον Βραζιλιάνο να διαμορφώνει το τελικό σκορ αλλά και για την προσαρμογή του στην ελληνική πραγματικότητα.
Αρχικά, ο Σιστόν ρωτήθηκε για το πώς φέρνει στο μυαλό του την φάση του γκολ που πέτυχε, απάντησε: "Έπειτα από το σουτ του συμπαίκτη μου η μπάλα ήρθε στα πόδια μου. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν να δω που είναι ο τερματοφύλακας. Χωρίς δεύτερη σκέψη, αποπειράθηκα να σουτάρω, το έκανα και έβαλα το γκολ".

Στη συνέχεια, ο ποδοσφαιριστής του Άρη αναφέρθηκε στην εκτός έδρας νίκη επί του Ατρόμητου: "Πιστεύω ότι ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση και επικίνδυνοι μετά την αποβολή του Γκαρσία, επειδή ο Ατρόμητος βγήκε περισσότερο στην επίθεση και μας άφησε χώρους να βγούμε στην αντεπίθεση.

Ήμασταν συμπαγείς στην επίθεση και μετά τη αποβολή του Γκαρσία, όλοι οι παίκτες που μείναμε στον αγώνα δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Αποδείξαμε ότι είμαστε μία ομάδα που κερδίζει, έχουμε τη νοοτροπία του νικητή, είμαστε στην τρίτη θέση και συνεχίζουμε"



Όσον αφορά στην διαιτησία του κ. Χαραλαμπίδη, ο Σιστόν δήλωσε: "Ο στόχος μας ήταν να νικήσουμε, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και να παραμείνουμε ψηλά. Δεν είχαμε περιθώριο ήττας. Όλοι μας κάνουμε λάθη. Ο διαιτητής ήταν νευρικός και το παρατήρησα. Θεωρώ ότι δεν είχε κακή πρόθεση, απλά δεν ήταν στην καλύτερη του μέρα".

Για το αν η καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας συμβάλλει τα μέγιστα στην επιτυχία του Άρη, ο Σιστόν, σχολίασε: "Η άμυνα μας είναι πολύ σημαντική. Έχουμε καλό τερματοφύλακα, καλή αμυντική λειτουργία, η οποία μας δίνει ηρεμία και αυτοπεποίθηση και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Για παράδειγμα, η Ρεάλ Μαδρίτης πριν από μερικά χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης είχε τόσα αστέρια στο ρόστερ της, όμως εξαιτίας της αμυντικής της αστάθειας δεν είχε καταφέρει αρκετά πράγματα"

Τέλος, για το αν έμεινε ευχαριστημένος από την δική του απόδοση και το αν έχει προσαρμοστεί πλήρως στην ελληνική πραγματικότητα, τόνισε: "Ήταν το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα από την αρχή μέχρι το τέλος και στα ενενήντα λεπτά. Πλέον, είμαι απόλυτα έτοιμος και έχω προσαρμοστεί απόλυτα στην Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα.

Αυτό ξεκινά από την προσωπική ζωή του καθενός που είναι το πιο σημαντικό από όλα. Αυτό συμβαίνει για εμένα και την οικογένεια μου, που προσαρμόστηκε απόλυτα. Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι ιδανικό να αγωνίζεται για 90 λεπτά, σε κανέναν δεν αρέσει ο πάγκος. Πάντα όμως θέλω και θα είμαι έτοιμος και χρήσιμος σε οτιδήποτε μου ζητήσει ο προπονητής μου"



Παπάζογλου: Έχω κουράγιο"

Το αποτέλεσμα της μαγνητικής που υποβλήθηκε ο Θανάσης Παπάζογλου επιβεβαίωσαν τους φόβους του γιατρού του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο που υπέστη στο 13' του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

«Δεν το περίμενα. Δεν το περίμενε κανείς. Έπεσα άτσαλα και γύρισε το γόνατο μου και κατευθείαν κατάλαβα ότι είναι άσχημος ο τραυματισμός μου», επισήμανε ο μεγάλος άτυχος για τον Άρη, ο Θανάσης Παπάζογλου, στο νικηφόρο αγώνα στο Περιστέρι με 2-1 επί του Ατρόμητου σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis και συνέχισε: «Αυτά συμβαίνουν όμως. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».



Όσο για την δήλώση του Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά το τέλος του παιχνιδιού ότι θα προτιμούσε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο να είχε χαθεί από το να έχανε τον Παπάζογλου λόγο τραυματισμού ο νεαρός επιθετικός σχολίασε: «Δεν ξέρω αν το σωστό, αν ήταν να χάσουμε και να έπαιζα εγώ, αλλά είναι αλήθεια ότι όλοι με στηρίζουν στην ομάδα».



Κι όσο για την εμπιστοσύνη του «Ντούσκο» στο πρόσωπό του αλλά και για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους επισήμανε πως: «Δικαίωσα τον προπονητή μου αρχικά, το ζήτημα είναι όμως τώρα πρέπει να περιμένω. Από τώρα κιόλας, ανυπομονώ για να επιστρέψω. Έχω χρόνια μπροστά μου. Έχω κουράγιο, πρέπει να οπλιστώ με υπομονή».



Χαβίτο: «Σημαίνει πολλά»

Ο Χαβίτο μίλησε στο Αθλητικό Metropolis με αφορμή τη νίκη του Άρη στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή της ομάδας της Θεσσαλονίκης να στέκεται και στη συνέχεια της χρονιάς.

«Είχαμε παιχνίδια, είχαμε κούραση, είχαμε τραυματισμούς. Μπορεί να είχαμε και αποβολές στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και να παίξαμε σε μία δύσκολη έδρα, αλλά τελικά παρά όλα αυτά καταφέραμε να κερδίσουμε. Αυτό από μόνο του, λέει πολλά. Σημαίνει αρκετά», τόνισε αρχικά ο Χαβίτο.

Σε ερώτηση για το ότι ο Άρης παραμένει η μόνη αήττητη ομάδα μετά τις πρώτες 8 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League τόνισε: «Επίσης είναι σημαντικό το ότι η ομάδα κατάφερε να παραμείνει αήττητη στο πρωτάθλημα. Αυτό θέλουμε. Θέλουμε να φτάσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα. Να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Όπως κάνουμε άλλωστε μέχρι τώρα», ενώ για την διακοπή που ακολουθεί στο πρωτάθλημα μετά την χθεσινή νίκη επί του Ατρόμητου δήλωσε: «Έχουμε τώρα ανάγκη από ξεκούραση με την διακοπή του πρωταθλήματος να είναι μία καλή ευκαιρία ενώ θα μπορέσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να είμαστε πανέτοιμοι για τα δύσκολα παιχνίδια, που ακολουθούν σε Ευρώπη και Ελλάδα».


Όσο για την πορεία στο Κύπελλο UEFA; «Με πέντε ή ακόμη καλύτερα έξι βαθμούς, νομίζω ότι θα έχουμε τύχη για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Έχουμε τη Μπόλτον μπροστά μας, ξέρουμε ότι με νίκη επί της Μπράγκα μπορούμε να περάσουμε, αλλά θα τα δώσουμε όλα πρώτα για το ματς με τη Μπόλτον».



Ο Χαβίτο αφιέρωσε και αυτός τη νίκη στον Θανάση Παπάζογλου λέγοντας: «Θα του προσφέρουμε τη στήριξη, που χρειάζεται, γιατί είναι ένας δικός μας», κι όσο για το ότι αντιμετώπισε τον Γκιγιέρμο Όγιος αφού ο νυν τεχνικός του Ατρόμητου ήταν εκείνος που τον έφερε πέρσι στον Άρη είπε: «Έπαιξα όπως παίζω πάντα. Σαφώς και είχε ένα ιδιαίτερο στοιχείο, είμαι όμως επαγγελματίας. Είχα υποχρέωση να παίξω καλά».


Καράμπελας: «Νίκη σε κάθε ματς»
Για το διπλό του Άρη στο Περιστέρι με τη νίκη επί του Ατρόμητου μίλησε στο Αθλητικό Metropolis ο Νίκος Καράμπελας, ο οποίος τόνισε: «Πήραμε μια μεγάλη και σπουδαία νίκη», κι όσο για τον ίδιο είπε: «Οι παίκτες όλοι παίζουν για την ομάδα και γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν, όταν μπαίνουν στο γήπεδο. Αυτό έκανα και εγώ. Μακάρι να υπάρχουν συνέχεια ρεκόρ για την ομάδα, είναι ευχής έργο».



Όσο για τον τραυματισμό του Θανάση Παπάζογλου τόνισε: «Ήταν μία πολύ άτυχη στιγμή για τον Θανάση Παπάζογλου, του ευχόμαστε να επιστρέψει σύντομα κοντά μας, σιδερένιος».



Για τη συνέχεια ο Καράμπελας δήλωσε: «Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά, ξέρουμε ότι είμαστε δυνατή ομάδα, αλλά και κάθε αντίπαλο είναι επικίνδυνος. Σε κάθε ματς πάμε για να νικήσουμε. Έτσι θα κάνουμε και στη Λιβαδειά. Από εκεί και πέρα, αν το θέλει και ο Θεός...».



Τέλος για την συμπαράσταση του κόσμου του Άρη τόνισε: «Ο κόσμος μας στηρίζει συνέχεια, είναι ο 12ος παίκτης, μας δίνει απίστευτη δύναμη. Όταν μείναμε με δέκα παίκτες, μας έδωσε το θάρρος να συνεχίσουμε. Είναι φανταστικός».





















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ