ΑΡΗΣ

Φόβος για 4 μήνες εκτός ο Παπάζογλου

Φόβος για 4 μήνες εκτός ο Παπάζογλου
Παπάζογλου

Φόβοι ότι ο Θανάσης Παπάζογλου υπέστη ρήξη πρόσθιων χιαστών στο 19' του αποψινού παιχνιδιού στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο υπάρχουν στις τάξεις του Άρη

« Κόλλησε το πόδι μου και είχα αυτόν τον τραυματισμό μου. Θα δούμε αύριο ακριβώς τι μου συνέβη», τόνισε μετά τη λήξη του παιχνιδιού για τον τραυματισμό του ο Θανάσης Παπάζογλου που αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική όπου και θα φανεί το τι ακριβώς υπέστη.

Από την πλευρά του ο Σέρχιο Κόκε δήλωσε: « Αρχικά θα πρέπει να αφιερώσουμε τη νίκη στον Θάνο (σ.σ. Παπάζογλου) που είχε έναν σοβαρό τραυματισμό. Κατά τα άλλα δείχνουμε ότι παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιωνόμαστε».

Σε ερώτηση για την θέση του Άρη στο πρωτάθλημα την στιγμή αυτή και ότι είναι η μόνη αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα είπε: « Το να μην έχεις χάσεις σε 8 αγωνιστικές δείχνει ότι είσαι μια καλή ομάδα. Ωστόσο θα πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι εν όψει της συνέχειας».

Κι όσο για τη νίκη επί του Ατρόμητου ο Ισπανός επιθετικός του Άρη επισήμανε πως: « Το σημαντικό ήταν ο χαρακτήρας που δείξαμε και φθάσαμε στη νίκη παρά το ότι μείναμε ακόμα και με 10 παίκτες».

Με τον Κόκε συμφώνησε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που δήλωσε: « Νομίζω ότι ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Από την αρχή επιδιώξαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και δείξαμε χαρακτήρα ακόμα και όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο. Αυτό έγινε γιατί η φιλοσοφία της ομάδας δεν αλλάζει. Αυτό κάναμε και στο 1-1. Κρατάμε πλέον τους τρεις βαθμούς της νίκης και συνεχίζουμε. Η ομάδα έχει δείξει ότι παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και είναι σημαντικό ότι παίρνει βαθμούς και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο UEFA».

Ο αρχηγός του Άρη στάθηκε με τη σειρά του στον τραυματισμό του Παπάζογλου λέγοντας: « Θα ήθελα όμως να σταθώ και στον τραυματισμό του Θανάση (Παπάζογλου) και του εύχομαι ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει το ταχύτερο», ενώ σε ερώτηση για το αν ο φετινός Άρης με την μέχρι τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό απάντησε: « Εκείνο που κοιτάμε είναι η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και στο τέλος θα γίνει το ταμείο», και κατέληξε: « Νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει αλλάξει κατά πολύ. Έχει γίνει ένα νέο χτίσιμο κι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και φαίνεται και από τα αποτελέσματα και αυτό που θέλουμε είναι να υπάρχει και διάρκεια».









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ