ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σισέ: "Σε ευχαριστώ για όλα, οικογένεια του Ολυμπιακού μου"

Ο Παπ Σισέ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Πόρτο
Ο Παπ Σισέ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Πόρτο EUROKINISSI

Ο Παπ Αμπού Σισέ θα συνεχίσει στην Σεντ Ετιέν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε τους ερυθρόλευκους, που χαρακτήρισε ως οικογένειά του.

Ο Παπ Αμπού Σισέ βρίσκεται από την Πέμπτη (28/1) στη Γαλλία προκειμένου να ολοκληρώσει τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό στη Σεντ Ετιέν.

Όπως διαβάσατε από το βράδυ της Τετάρτης (27/1), οι στεφανουά θα δώσουν 650.000 ευρώ στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ η οψιόν αγοράς που συμφωνήθηκε για το καλοκαίρι φτάνει τα 13.000.000 ευρώ.

Ο Σισέ μέσω ανάρτησής του στο Instagram επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σεντ-Ετιέν, ενώ ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό, τον οποίο χαρακτήρισε οικογένεια. Μάλιστα, έκλεισε το μήνυμά του γράφοντας "Ολυμπιακέ σε αγαπώ, Ελλάδα σε αγαπώ".

Αναλυτικά το μήνυμα του Σισέ:

"Σε όλους τους φανς και τους φίλους μου, σας γράφω αυτό το μήνυμα για να επιβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Σεντ-Ετιέν, μία ιστορική γαλλική ομάδα με μακριά παράδοση σε τίτλους και επιτυχίες, αλλά και με παθιασμένους οπαδούς. Ανυπομονώ γι' αυτή τη νέα σελίδα στην καριέρα μου και είμαι πάντα προετοιμασμένος να δώσω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα.

Σε αυτό το σημείο ωστόσο έχω την επιθυμία να εκφράσω τα συναισθήματά μου και την ευγνωμοσύνη μου για το θρυλικό κλαμπ που είχα την τιμή να αποκαλώ οικογένεια τα τελευταία χρόνια, τον Ολυμπιακό. Έχω τόσες πολλές αναμνήσεις που θα κουβαλάω μαζί μου σε κάθε βήμα που θα κάνω. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Ολυμπιακό, μέχρι το τελευταίο μου παιχνίδι, δούλεψα πολύ σκληρά για να φανώ αντάξιος της ιστορίας αυτού του θρυλικού σήματος. Προς τους φιλάθλους, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ατελείωτη αγάπη και στήριξη στις καλές και τις δύσκολες στιγμές, μου δώσατε δύναμη και την επιθυμία να μην τα παρατάω ποτέ και πάντα να θέλω να γίνομαι καλύτερος, όχι μόνο ως αθλητής, αλλά και ως άνθρωπος. Σε ευχαριστώ για όλα, οικογένεια του Ολυμπιακού μου και μην ξεχνάτε, μέχρι να συναντηθούμε ξανά... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε.

Ολυμπιακέ σε αγαπώ, Ελλάδα σε αγαπώ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ