ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κλείνει στη Σεντ Ετιέν ο Σισέ με οψιόν αγοράς 13 εκατ. ευρώ

Ο Παπ Αμπού Σισέ
Ο Παπ Αμπού Σισέ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε συμφωνία με την Σεντ Ετιέν για τον Παπ Σισέ, ο οποίος την Πέμπτη (28/1) πετάει τη Γαλλία για να υπογράψει. Στις 650.000 ευρώ ο δανεισμός του, στα 13 εκατ. ευρώ η οψιόν αγοράς του Σενεγαλέζου στόπερ.

Εδώ και καιρό υπήρχε έντονη φημολογία πως ο Παπ Σισέ θα παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα μετά την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από τον Ολυμπιακό. Λίγες μέρες πριν από την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, ο Σενεγαλέζος στόπερ είναι έτοιμος να αναχωρήσει για τη Γαλλία και να υπογράψει στη Σεντ Ετιέν, η οποία αναζητούσε στόπερ.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν συμφωνήσει με τους "στεφανουά", το ίδιο και οι εκπρόσωποί του Πιέρ Ισά - Σαλίμ Αράς και ο δυναμικός στόπερ θα πετάξει την Πέμπτη (28/1) για το Σεντ Ετιέν. Η γαλλική ομάδα θα δώσει στον Ολυμπιακό 650.000 ευρώ για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος του έτους και η οψιόν αγοράς του φτάνει τα 13.000.000 ευρώ.

Ο Σισέ παίζει στον Ολυμπιακό από το 2017 και αυτά τα 3,5 χρόνια έκανε 92 συμμετοχές, ενώ σημείωσε δέκα γκολ.

Δύο από αυτά μάλιστα, θα μείνουν αξέχαστα στους οπαδούς των "ερυθρόλευκων", καθώς το ένα ήταν με την Άρσεναλ στο Λονδίνο και το άλλο με τη Μίλαν στο Φάληρο.

Ο Σισέ βρέθηκε και στο παρελθόν σε μεταγραφή. Η Άουγκσμπουργκ πρόσφερε στον Ολυμπιακό περισσότερα από 16.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης άναψε "κόκκινο" και αποφάσισε να τον κρατήσει.

Η Σεντ Ετιέν βρίσκεται στη 16η θέση της Ligue 1 μετά από 21 παιχνίδια, με απολογισμό 4 νίκες, 7 ισοπαλίες και 10 ήττες. Στους "στεφανουά" αγωνίζεται ένας πρώην "ερυθρόλευκος", ο Παναγιώτης Ρέτσος, ενώ από εκεί πήρε τον Εμβιλά το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ