ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Video με τον Σισέ στο προπονητικό της Σεντ Ετιέν

Ολυμπιακός: Video με τον Σισέ στο προπονητικό της Σεντ Ετιέν

Ο Παπ Σισέ βρίσκεται στο Σεντ Ετιέν με τους εκπροσώπους του για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό στους "στεφανουά". Δείτε το video με την παρουσία του Σενεγαλέζου στο προπονητικό του γαλλικού κλαμπ.

Στη Γαλλία βρίσκεται από την Πέμπτη (28/1) ο Παπ Σισέ για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό στη Σεντ Ετιέν. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός περνάει από εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Όπως διαβάσατε από το βράδυ της Τετάρτης (27/1), οι στεφανουά θα δώσουν 650.000 ευρώ στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ η οψιόν αγοράς που συμφωνήθηκε για το καλοκαίρι φτάνει τα 13.000.000€.

Ο Σισέ παίζει στον Ολυμπιακό από το 2017 και αυτά τα 3,5 χρόνια έκανε 92 συμμετοχές, ενώ σημείωσε δέκα γκολ.

Δύο από αυτά μάλιστα, θα μείνουν αξέχαστα στους οπαδούς των "ερυθρόλευκων", καθώς το ένα ήταν με την Άρσεναλ στο Λονδίνο και το άλλο με τη Μίλαν στο Φάληρο.

Ο Σισέ βρέθηκε και στο παρελθόν σε μεταγραφή. Η Άουγκσμπουργκ πρόσφερε στον Ολυμπιακό περισσότερα από 16.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης άναψε "κόκκινο" και αποφάσισε να τον κρατήσει.

Η Σεντ Ετιέν βρίσκεται στη 16η θέση της Ligue 1 μετά από 21 παιχνίδια, με απολογισμό 4 νίκες, 7 ισοπαλίες και 10 ήττες. Στους "στεφανουά" αγωνίζεται ένας πρώην "ερυθρόλευκος", ο Παναγιώτης Ρέτσος, ενώ από εκεί πήρε τον Εμβιλά το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ