ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σισέ: Η Σεντ Ετιέν ανακοίνωσε τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό

Ο Σισέ μιλάει στο επίσημο κανάλι της Σεντ Ετιέν κατά την παρουσίαση του
Ο Σισέ μιλάει στο επίσημο κανάλι της Σεντ Ετιέν κατά την παρουσίαση του ASSE OFFICIEL/VIDEO PRINT SCRENN

Η Σεντ Ετιέν το Σάββατο (30/1) το μεσημέρι προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας της με τον Ολυμπιακό για το δανεισμό του Σισέ και παρουσίασε τον έμπειρο αμυντικό. (VIDEO)

Με κάθε επισημότητα η Σεντ Ετιέν παρουσίασε τον Σισέ ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στους Γάλλους για το επόμενο εξάμηνο με οψιόν αγοράς που αγγίζει τα 13 εκατ. ευρώ όπως είχατε διαβάσει στο Sport24.gr.

Ο ίδιος ο πρώην αμυντικός των "ερυθρόλευκων" είχε αποχαιρετήσει την "οικογένεια" του με ένα ξεχωριστό ποστάρισμα στη διάρκεια της Παρασκευής.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Σεντ Ετιέν και ο Ολυμπιακός έφτασαν σε συμφωνία για τον δανεισμό με οψιόν του Παπ Αμπού Σισέ. Ο κεντρικός αμυντικός θα αγωνίζεται στο κλαμπ μέχρι το καλοκαίρι".

Εν συνεχεία υπάρχει ένα βιογραφικό του Σισέ στην έως τώρα καριέρα του το οποίο αναφέρει: "'Έχει κατακτήσει το Κύπελλο Σενεγάλης το 2014 AS Pikine και το Κύπελλο Εθνών ενώ έχει παίξει με την Αζαξιό στην Ligue 2 πριν πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό το 2017. Εκεί έκανε 92 παιχνίδια και έβαλε δέκα γκολ ενώ έχει συμβάλει τα μέγιστα στην κατάκτηση του περσινού κλαμπ.

Παράλληλα παρέμενε διεθνείς με την Σενεγάλη όπου από το 2018 και έπειτα έχει παίξει σε τέσσερα παιχνίδια και έχει πετύχει ένα γκολ. Στην Σεντ Ετιέν θα φοράει το νούμερο 6".

Εν συνεχεία υπάρχουν και δηλώσεις του Σισέ που τονίζει: "Είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να παίξεις ποδόσφαιρο. Η Σεντ Ετιέν είναι ένα φανταστικό κλαμπ με υπέροχο γήπεδο και οπαδούς. Πιστεύω ότι μου ταιριάζει απόλυτα. Επίσης σύμφωνα με τους παίκτες που είναι εδώ πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για να μπορέσεις να παίξεις".

Ενώ ο Κλοντ Πιέλ: είπε: "Ο Σισέ είναι ένας από τους ποιο ενεργούς παίκτες στο γήπεδο. Είναι επίσης ένας παίκτης με εμπειρία και από ευρωπαϊκά παιχνίδια και με ποιότητα ως αμυντικός. Είναι ένας αμυντικός ο οποίος είναι κυρίαρχος και στον αέρα".

ASSE Officiel/VIDEO PRINT SCREEN

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ