ΑΕΚ

Σιγουριά για Σάνι

Σιγουριά για Σάνι
Σάνι

Σιγουριά στην Ένωση για την άφιξη Σάνι παρά τα όποια εμπόδια. Αντίστροφη μέτρηση για τον Ισμαέλ Μπλάνκο

Σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα, ο Σάνι θέλει να μείνει στην Ισπανία και την Βαλένθια για να παλέψει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κούμαν. Να σημειωθεί πως ο ίδιος ο προπονητής είπε στον παίκτη πως δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο μισό της χρονιάς και να ψάξει να βρει ομάδα να πάει ως δανεικός.
Πρόκειται βέβαια για μια μεταγραφή που (εφόσον πραγματοποιηθεί) θα σηκώσει πολλή συζήτηση. Η ΑΕΚ επιδιώκει τον δανεισμό (ακόμη έναν) ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή για τον οποίο ωστόσο δεν φαίνεται ότι μπορεί να εξασφαλίσει οψιόν αγοράς.

Κι αν ακόμη κι αν αυτό συμβεί και οι δύο ομάδες συμφωνήσουν σε ένα ποσό, αυτό θα είναι αδύνατο για τους Κιτρινόμαυρους να το καλύψουν.

Στην ΑΕΚ ίσως ποντάρουν ότι θα κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή και την περίοδο 2008-09, όμως αυτό δεν μπορεί να αποσαφηνιστεί νωρίτερα από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δανεισμός με ερωτηματικά

Ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι ο Σάνι θα βρίσκεται στην Ελλάδα την Παρασκευή, εξυπακούεται ότι πολύ δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στα επόμενα δύο ματς με Λεβαδειακό (27/12) και Πανιώνιο (30/12). Επί της ουσίας λοιπόν η ΑΕΚ φέρνει στην Ελλάδα έναν 19χρονο μέσο για 11 ματς πρωταθλήματος και όσους αγώνες της απομένουν στο κύπελλο UEFA. Είναι άραγε τόσο βέβαιος ο προπονητής ότι ο Σάνι θα εγκλιματιστεί αμέσως στα νέα δεδομένα και θα βοηθήσει την ομάδα ουσιαστικά;

Στην παρούσα φάση και με δεδομένο ότι η ομάδα δίνει μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, ο κόσμος περιμένει μεταγραφές ουσίας, ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας , ψημένους από αγώνες και κυρίως με εμπειρία στον πρωταθλητισμό. Το προφίλ του Σάνι δεν προϋποθέτει τίποτε από τα προαναφερθέντα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρόκειται για καλό ποδοσφαιριστή. Είναι όμως αυτό που ψάχνει η ΑΕΚ ώστε να κάνει την έκρηξή της στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος;

Απαραίτητος ένας αμυντικός

Με τον Τραϊανό Δέλλα εκτός ομάδας και τις πληροφορίες να λένε ότι η επιστροφή του ενδέχεται να καθυστερήσει περισσότερο από όσο είχε αρχικά προβλεφθεί, η ΑΕΚ έχει μείνει με δύο κεντρικούς αμυντικούς. Ο προπονητής δεν δείχνει καμία εμπιστοσύνη στον Ασκάρατε, μοιραία η επόμενη λύση στα στόπερ είναι ο Ενσαλίβα. Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού είναι αναγκαία και ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί θα πρέπει να υπολογίζεται από τον προπονητή για να μην καταλήξει όπως ο Ασκάρατε.

Στην τελική ευθεία των μεταγραφών η ΑΕΚ δείχνει αδυναμία. Θεωρείται δύσκολο να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής που θα συγκινήσει τον κόσμο ο οποίος παρακολουθεί «μουδιασμένος» τις εξελίξεις και παρατηρεί ότι η ΠΑΕ πάει να τη βγάλει πάλι με δανεισμούς. Από την άλλη φαίνεται ότι υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης στις επιλογές του Φερέρ για αυτό και η διοίκηση είναι άκρως επιφυλακτική στις προτάσεις του προπονητή.

Επιστρέφει ο Ζορό!

Ο Ισμαέλ Μπλάνκο ξεπέρασε πολύ γρήγορα τη θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό και αύριο επιστρέφει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, ωστόσο θα βρίσκεται στην ενδεκάδα στο ματς με τον Πανιώνιο την ερχόμενη Τετάρτη. Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής της μπάλας, τελείωμα των φάσεων και παιχνίδι. Ο Τραϊανός Δέλλας συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο. Ο Νίκος Γεωργέας έκανε τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο και αύριο αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα προπόνησης

Κοπή πίτας με 4... κερδισμένους



Την Τετάρτη (23/1) πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την ΑΕΚ, με τους "τυχερούς" που βρήκαν το φλουρί να είναι τρεις παίκτες και ένα μέλος του ιατρικού επιτελείου. Συγκεκριμένα, από πλευράς των παικτών βρήκαν το φλουρί οι Αλεξόπουλος (ο μεγάλος άτυχος της περασμένης χρονιάς για την Ένωση με τον σοβαρό τραυματισμό του), Ασκάρατε, Κονέ, καθώς και ο φυσικοθεραπευτής, Χρήστος Καρβουνίδης. Όσο για τα δώρα; Ο Παναγιώτης Κονέ και ο φυσιοθεραπευτής Χρήστος Καραβουνίδης κέρδισαν από ένα ταξίδι, ο Γιώργος Αλεξόπουλος κέρδισε ένα λάπ-τπο και ο Φεντερίκο Ασκάρατε μία τηλεόραση.






















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ