ΑΕΚ

"Θέλω 2 πρωταθλήματα με την ΑΕΚ"

"Θέλω 2 πρωταθλήματα με την ΑΕΚ"
ριβαλντο

"Θέλω 2 πρωταθλήματα με την ΑΕΚ", δήλωσε ο Ριβάλντο. Σιάκκας, Παπαδόπουλος και Σάνι οι στόχοι

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο αστέρας της ΑΕΚ χαρακτήρισε μεγάλη τιμή το ότι βραβεύτηκε στην πρεσβεία της πατρίδας του, ενώ επανέλαβε πως για τον ίδιο αποτελεί πρωταρχικό στόχο η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον "Δικέφαλο", τόσο φέτος όσο και του χρόνου, οπότε λήγει το συμβόλαιό του.
" Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε στην Ελλάδα έναν βραζιλιάνο παίκτη, ειδικά τον ποδοσφαιριστή Ριβάλντο. Για μένα είναι τιμή να βραβεύω τον Ριβάλντo".

Από την πλευρά του ο Ριβάλντο, ευχαρίστησε τους ανθρώπους της πρεσβείας για την υποδοχή:

" Είμαι πολύ χαρούμενος που έλαβα σήμερα το βραβείο στην πρεσβεία της Βραζιλίας. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό, με ευχαρίστησε πολύ και ελπίζω να ξανασυμβεί και στο μέλλον".

Έχετε πει ότι θα θέλατε να μείνετε στην Ελλάδα, θα θέλατε και μετά το συμβόλαιο σας να παραμείνετε;

" Αυτό που θέλω είναι τα επόμενα δύο χρόνια να είμαι πρωταθλητής με την ομάδα της ΑΕΚ και ελπίζω να ολοκληρώσω το συμβόλαιο μου με την ΑΕΚ και αυτός είναι προς το παρόν ο στόχος μου, ο άμεσα επόμενος στόχος. Τα επόμενα πράγματα, όπως έρθουν".

Τέλος του ζητήθηκε να σχολιάσει εάν μπορεί να πείσει τον κ. Μποζέα να αλλάξει ομάδα, καθώς λόγο της γνωριμίας του με τον Λουτσιάνο δήλωσε φίλαθλος του Ατρομήτου:



" Αυτό είναι δύσκολο, γιατί αν κάποιος έχει διαλέξει ομάδα είναι πολύ δύσκολο να τον κάνεις να αλλάξει, το σημαντικό είναι ότι του αρέσει το ποδόσφαιρο".

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, κ. Αντώνης Αντωνιάδης, ο οποίος χάρισε στον Ριβάλντο ένα βιβλίο και μια εικόνα με τον πολυούχο των ποδοσφαιριστών Αγ. Νέστορα, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής της Super League Ελλάδα κ. Γιώργος Κυριακός.

"Παπ", Σιάκκας και Σάνι οι στόχοι...

Και ενώ η προηγούμενη βδομάδα δεν είχε καμία μεταγραφική εξέλιξη για την ΑΕΚ, από τη Δευτέρα έκαναν την εμφάνιση τους οι πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι και σήμερα έγιναν γνωστά και τα ονόματα τους. Πρόκειται για τον Παπαδόπουλο του Ηρακλή (ήταν γνωστό από την προηγούμενη), τον Σιάκκα και τον Στίβεν Σαντεϊ Σάνι. Περίεργη η συμπεριφορά Σέζαρ στο Περιστέρι...

Η Ένωση βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά χρειάζεται τουλάχιστον δύο "βασικές" μεταγραφές αλλά και μεταγραφές τύπου Παππασταθόπουλου, καθώς ήδη κάποιοι από τους προηγούμενους νεαρούς θα αποτελέσουν παρελθόν (μεταγραφή ή δανεικοί) αλλά και επειδή ο ένας εκ των δύο βασικών αντιπάλων της ομάδας, ο Ολυμπιακός, φέρεται να έχει κινηθεί και να έχει κλείσει ταλέντα της χώρας μας.

Παπαδόπουλος ο "διακαής πόθος"


Ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ, είναι ο Παπαδόπουλος του Ηρακλή. Ο 18χρονος άσος του "Γηραιού", έχει μαγέψει με το ταλέντο όχι μόνο τον τεχνικό της ομάδας, Σέρα Φερέρ, αλλά και τον ίδιο τον πρόεδρο, Ντέμη Νικολαϊδη.

Από την πλευρά της ΠΑΕ κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να κλείσουν τον παίκτη και να τον αρπάξουν μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρίσκεται και αυτός πολύ κοντά στον παίκτη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΑΕΚ θα αυξήσει την προσφορά των 600.000 ευρώ (όπως διέρρευσε) + τρεις παίκτες.

Κάτι τέτοιο ίσως αποτελέσει και δέλεαρ για τον Ηρακλή που ναι μεν χρειάζεται ζεστό ρευστό (Ολυμπιακός) αλλά αν πάρει λιγότερα + 3 παίκτες ποιότητας τότε η μεταγραφή Παπαδόπουλου θα αποφέρει μεγαλύτερη ενίσχυση για την ομάδα.

Σιάκκας η "έκπληξη"


Ο δεύτερος στόχος, είναι ο νεαρός άσος του Πανσερραϊκού, Γιώργος Σιάκκας, που είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων. Ο 19χρονος αμυντικός χαφ, αποτελεί στόχο της Ένωσης αρκετό καιρό και σύμφωνα με ως τώρα δεδομένα, δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση του είτε για τον Ιανουάριο, είτε για το καλοκαίρι.

Βέβαια στην υπόθεση υπάρχει ένα όνομα... κλειδί. Πέτρος Θεοδωρίδης γνωστός και από την θητεία του στον Ηρακλή και γνώριμος στους Αεκτζήδες για τις ευκολίες... σε προηγούμενες μεταγραφικές υποθέσεις του δικεφάλου.

Σάνι ο "σίγουρος"


Τρίτο όνομα και ως το πιο σίγουρο, σύμφωνα με την εφημερίδα "SportDay", είναι ο 19χρονος μεσοαμυντικός, Στίβεν Σαντεϊ Σάνι, της Βαλένθια. Ο άσος των "νυχτερίδων" θα έρθει στην ομάδα ως δανεικός για 6 μήνες χωρίς οψιόν αγοράς. Ο παίκτης αποτελεί επιλογή του Φερέρ και τη μεταγραφή επιβεβαίωσε ο ίδιος ο μάνατζερ του παίκτη, Ροντρίγκο Φερνάντεθ.

"Ο Σάνι γνωρίζει εδώ και λίγες ημέρες το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και προσωπικά του Σέρα Φερέρ. Απλώς τη Δευτέρα του γνωστοποίησε η Βαλένθια και πιο συγκεκριμένα ο προπονητής της, Ρόναλντ Κούμαν, ότι θα ήταν καλύτερα γι' αυτόν να αναζητήσει ομάδα για τους επόμενους έξι μήνες. Σ' αυτό το διάστημα, εξάλλου, θα ήταν δύσκολο να έχει χρόνο συμμετοχής με τη Βαλένθια.

Η ελληνική ομάδα ζήτησε αρχικά εξάμηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς. Ωστόσο η Βαλένθια δεν συζητεί το ενδεχόμενο της οψιόν σε οποιαδήποτε ομάδα και αν πάει ο Σάνι. Γι' αυτό τελικά η ΑΕΚ αποδέχθηκε τον εξάμηνο δανεισμό χωρίς οψιόν. Η Βαλένθια υπολογίζει τον παίκτη, ο οποίος έχει άλλα πέντε χρόνια συμβόλαιο. Θεωρεί, ωστόσο, ότι είναι προτιμότερο να πάει σε ομάδα που θα παίζει περισσότερο για να μη μένει χωρίς παιχνίδια.

Ο Σάνι είχε προτάσεις επίσης από τη Γαλλία και από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, αλλά τις απέρριψε. Αυτή τη στιγμή η πρόταση που εξετάζεται σοβαρότερα από οποιαδήποτε άλλη είναι αυτή της ΑΕΚ. Πιστεύω ότι το θέμα θα κλείσει θετικά μέχρι την Τετάρτη. Ο Σάνι θέλει αυτό που θέλει κάθε παίκτης. Να έχει ευκαιρίες και να αγωνίζεται. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, η ΑΕΚ είναι μία από τις τρεις κορυφαίες ομάδες του, έχει Ισπανό προπονητή και αυτό θα βοηθήσει τον Σάνι στην προσαρμογή. Ο Σάνι αξιολογεί την περίπτωση της ΑΕΚ ως μία θετική και χρήσιμη εμπειρία".

Όπως και να έχει, ως το τέλος της εβδομάδας η ΑΕΚ θα έχει προχωρήσει σε τουλάχιστον μια κίνηση και φυσικά ως το τέλος του μήνα θα πρέπει να έχουν γίνει τρεις κινήσεις. Οι δύο "βασικές" όπως είπαμε για να μπορέσει η ομάδα να μην έχει πρόβλημα στην συνέχεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η προπόνηση της Τρίτης

Στις 10.30 προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, μετά το διήμερο ρεπό. Ο Τραϊανός Δέλλας συνέχισε αποθεραπεία, ο Νίκος Γεωργέας παρέμεινε στο γυμναστήριο λόγω της αμυγδαλίτιδας που τον ταλαιπωρεί.

Ο Ίσμαέλ Μπλάνκο άρχισε από σήμερα πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης σε πολύ υψηλό ρυθμό.

Ο Παντελής Καπετάνος θα μεταβεί αύριο στο Μόναχο συνοδευόμενος από τον γιατρό κ. Σπύρο Αναλογίδη. Ο επιθετικός της ΑΕΚ, θα υποβληθεί σε ειδική εξέταση στους κοιλιακούς από εξειδικευμένη γιατρό.

Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη στις 10.30.



















































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ