ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σηφάκης:"Τυχερός ο ΠΑΟ"

Σηφάκης:"Τυχερός ο ΠΑΟ"
σηφακης πανηγυρικο

"Τυχερός ο ΠΑΟ" είπε ο Σηφάκης. Πρίττας: "Μεγάλη απογοήτευση". Τα δάκρυα του Κόκε

" Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τον σημερινό αγώνα. Δεν ήμασταν χειρότεροι από τον Παναθηναϊκό. Στο ποδόσφαιρο για να κερδίσεις πρέπει να σκοράρεις. Εμείς χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά ο Παναθηναϊκός στάθηκε τυχερός και ήταν αυτός που πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, ο Άρης τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει επίπεδο. Δεν πρέπει να τα γκρεμίσουμε όλα σε μία νύχτα. Έχουμε υπέροχο κόσμο που που σήμερα ήρθε μέχρι εδώ για να μας υποστηρίξει και τον απογοητεύσαμε. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, έχουμε δρόμο ακόμα".

Για το αν είχε άγχος η ομάδα λόγω της παρουσίας του κόσμο, δήωλσε: " Δεν είχαμε άγχος. Ο κόσμος πάντα δημιουργεί καλή ατμόσφαιρα. Ο ΠΑΟ πέτυχε ένα γκολ, δεν έκανε κάτι άλλο. Είμαστε επαγγελματίες και αυτά δεν πρέπει να μας επηρεάζουν".

Στη φάση του γκολ ο Σηφάκης είπε: " Ο Λέτο βρήκε χώρο και έκανε το σουτ, αιφνιδιάστηκα και δεν τα κατάφερα να αποκρούσω".

Για την επόμενη μέρα, τόνισε: " Βήμα βήμα προσπαθούμε τα τελευταία χρόνια να προχωρήσουμε πιο ψηλά. Έχουμε ακόμα στόχους και παιχνίδια στα πλέι οφ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για να βγούμε στην Ευρώπη".

Πρίττας: "Μεγάλη απογοήτευση"

Ο Σάκης Πρίττας είπε σχετικά: "Είναι μεγάλη η απογοήτευση. Δεν έχουμε όμως άλλα περιθώρια και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έγιναν λίγες φάσεις και από τις δύο ομάδες, αλλά ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να βάλει ένα γκολ με μακρινό σουτ. Εμείς στη συνέχεια είχαμε σπασμωδικές κινήσεις που δεν έφεραν γκολ και μοιραία ήρθε η ήττα.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο γκολ. Ο Παναθηναϊκός έστω και με λίγες ευκαιρίες το πέτυχε, ενώ εμείς δεν τα καταφέραμε. Κυρίως όμως δεν καταφέραμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας ο οποίος ήταν συγκλονιστικός. Ήταν συγκινητική η παρουσία του κι εμείς δεν ανταποκριθήκαμε στην εικόνα τους. Τώρα πρέπει να ξεχάσουμε τον τελικό και να συγκεντρωθούμε στα πλέι οφ.

Το γκολ έκρινε τον αγώνα γιατί ο Παναθηναϊκός το πέτυχε ενώ δεν μας πίεζε, άλλαξε όμως τη ροή του αγώνα. Οι παίκτες του απέκτησαν αυτοπεποίθηση, κράτησαν πιο εύκολα την μπάλα και εμείς κουραστήκαμε γιατί ακριβώς κυνηγούσαμε την μπάλα"





Τα δάκρυα του Κόκε

Ο Σέρχιο Κόκε από τη μεριά του δήλωσε: "Ο Παναθηναϊκός έκανε το γκολ, ενώ εμείς όχι. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι, το μόνο που μπορούμε όμως είναι να κοιτάξουμε μπροστά. Βγαίνοντας από τον τελικό, είμαστε περήφανοι γιατί δώσαμε ό,τι είχαμε για την ομάδα και τη φανέλα του Άρη, την οποία τιμήσαμε όσο περισσότερο μπορούσαμε. Κόντρα στον πρωταθλητή παίξαμε στα ίσια και δείξαμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Άρη".

Για τα δάκρυα στη λήξη τόνισε: "Ήταν ένα ξέσπασμα γιατί το χτύπημα ήταν πολύ μεγάλο. Γίνεται όμως πολύ πιο ισχυρό λόγω του κόσμου που ήρθε για να μας ωθήσει στην κατάκτηση του τίτλου. Οι φίλαθλοι το άξιζαν και ξέρετε καμία φορά εμείς οι ποδοσφαιριστές είμαστε περαστικοί από μια ομάδα. Οι φίλαθλοι όμως είναι σε αυτήν για πάντα.

Αυτή τη στενοχώρια πρέπει να την ξεπεράσουμε και να αντλήσουμε δυνάμεις από εκεί που δεν υπάρχουν. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι εκεί την Τετάρτη για να μας υποστηρίξει και λόγω αυτού του κόσμου, πρέπει να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε στα πλέι οφ"

.

















TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ