ΣΕΒΙΛΛΗ

Ο Ντιέγκο Αλόνσο νέος προπονητής της Σεβίλλης

Uruguay's head coach Diego Alonso gestures during the World Cup group H soccer match between Portugal and Uruguay, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Monday, Nov. 28, 2022. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο της Ουρουάγης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στα γήπεδα του Κατάρ 2023 AP IMAGES/PETR DAVID JOSEK

Τον αντικαταστάτη του Μεντιλίμπαρ στο πρόσωπο του Ντιέγκο Αλόνσο βρήκε η Σεβίλλη, με τον Ουρουγουανό να αναλαμβάνει τον σύλλογο της La Liga.

Τέλος συναγερμού για τον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με πρωινό δημοσίευμα της Mundo Deportivo ανάμεσα στους υποψήφιους να αναλάβουν τον πάγκο της Σεβίλλης ήταν ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Λιγότερο απο 48 ώρες έμεινε άδεια η θέση του τεχνικού της ομάδας της Σεβίλλης, με τη διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει τον Ντιέγκο Αλόνσο. Με τις προσπάθειες των υψηλόβαθμων στελεχών να πείσουν τον Γκαγιάρδο να επιστρέψει στη δράση για χάρη της ισπανικής ομάδας να μην ευδοκιμούν, ο Ουρουγουανός ήταν η επόμενη επιλογή που προκρίθηκε.

Ο Αλόνσο ανακοινώθηκε μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2023/2024), με οψιόν ανανέωσης από την πλευρά της Σεβίλλης για έναν επιπλέον χρόνο.

TAGS ΣΕΒΙΛΛΗ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ