ΣΕΒΙΛΛΗ

Τέλος από την Σεβίλλη ο Μεντιλίμπαρ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε ματς της Σεβίλλης στο Champions League απέναντι στην Λανς | 20 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε ματς της Σεβίλλης στο Champions League απέναντι στην Λανς | 20 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 JOSE BRETON/AP IMAGES

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης, με την επτάκις κάτοχο του Europa League να γνωστοποιεί το βράδυ της Κυριακής την απόφασή της να λύσει τη συνεργασία της με τον 62χρονο προπονητή.

Η εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 με την Ράγιο Βαγεκάνο το βράδυ του Σαββάτου για την 9η αγωνιστική της La Liga αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο της Σεβίλλης, με τη διοίκηση του συλλόγου της Ανδαλουσιανούς να συνεδριάζει μία ημέρα αργότερα και να παίρνει την απόφαση για τη λύση της συνεργασίας μαζί του.

Μία απόφαση που έγινε γνωστή μέσω της ιστοσελίδας της Σεβίλλης, με τον Μεντιλίμπαρ να αποχαιρετάει έτσι την ομάδα με την οποία κατέκτησε στο φινάλε της περασμένης σεζόν το Europa League, έβδομο στην ιστορία των Σεβιγιάνων.

Σημειώνεται πως η Σεβίλλη μετράει μόλις 8 βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια της στη φετινή La Liga που την έχουν φέρει στην 14η θέση του πίνακα, με τον Μεντιλίμπαρ να κάθεται στον πάγκο της ομάδας σε 28 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και να έχει ρεκόρ 10 νίκες, 11 ισοπαλίες και 7 ήττες.

TAGS ΣΕΒΙΛΛΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ