ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σεβασμός στην Ελλάδα

Σεβασμός στην Ελλάδα
Μπέργκερσεν

Για το Νορβηγία-Ελλάδα μίλησε στο SPORT 24, ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου, Κεντ Μπέργκεσεν

Μπορεί να πέρασαν οχτώ χρόνια από την του 40χρονου τεχνικού στους "κυανέρυθρους" ωστόσο δεν ξεχνάει το πέρασμα του από τη χώρα μας. Ο Μπέργκερσεν στο περιθώριο της προετοιμασίας της ομάδας του για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Χάουγκεσουντ απάντησε με περίσσια ευγένεια στις ερωτήσεις του SPORT 24.
" Προβλέπω ένα σκληρό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες αλλά και στο γκολ. Η ελληνική ομάδα τα τελευταία χρόνια αποτελεί μπελά για κάθε αντίπαλο και δεν λυγίσει εύκολα. Γνωρίζουμε εδώ στη Νορβηγία για την ελληνική άμυνα και σίγουρα θα πρέπει να βρούμε τους κατάλληλους τρόπους για να την διασπάσουμε. Ο Ρεχάγκελ είναι έξυπνος και σπουδαίος προπονητής και έχει προετοιμάσει τους Έλληνες κατάλληλα".

Οι Τζον Κάριου και Στέφεν Ίβερσεν είναι οι παίκτες που σηκώνουν το κύριο βάρος των επιθετικών δραστηριοτήτων της Νορβηγίας, κάτι που παραδέχεται και ο Μπέργκερσεν.
" Πιστεύω δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε και τους δύο στις στημένες φάσεις αλλά και στις σέντρες. Θα είναι λάθος να δώσουμε χώρο στην Ελλάδα γιατί ίσως μας κοστίσει. Ίσως να μην δημιουργήσουμε πάνω από τρεις-τέσσερις ευκαιρίες οπότε θα πρέπει να είμαστε εύστοχοι".

Όσο για τους παίκτες που ξεχωρίζει από την ελληνική ομάδα;
" Ο Σαμαράς είναι καλός παίκτης δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος, επίσης ο Γκέκας μπορεί να κάνει τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Με την Μπόχουμ πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις. Θα έχει δύσκολο έργο η άμυνα μας αφού αν βρεθούν σε θέση βολής θα έχουμε πρόβλημα. Γνωρίζω ότι ο Χαριστέας είναι τραυματίας, όμως η Ελλάδα έχει αρκετές λύσεις".

Ο Νορβηγός τεχνικός παρότι δεν έχει και τις καλύτερες εμπειρίες από την θητεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όχι μόνο δεν έχει ρίξει μαύρη πέτρα αλλά θα ήθελε να επανέλθει με την ιδιότητα του προπονητή. " Έχω επαφή με τον Λουκά Σιότροπο που ήταν στη διοίκηση του Πανιωνίου. Θα ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα για να εργαστώ σε κάποιο σύλλογο. Έχω καλή άποψη για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ελπίζω να έρθω σύντομα στη χώρα σας".








TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ