ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σερβικά σενάρια για Τόσιτς

Σερβικά σενάρια για Τόσιτς

Υποψήφιο στόχο του Ολυμπιακού παρουσιάζει τον 27χρονο αριστερό μπακ, Ντούσκο Τόσιτς, ο Τύπος της Σερβίας. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα υποστηρίζουν πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ , ο οποίος αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να ανακοινωθεί ως ο επόμενος τεχνικός του Ολυμπιακού , θα εξετάσει την προοπτική απόκτησης του 27χρονου άσου.

Ο Σέρβος αμυντικός, που έχει συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα έως το καλοκαίρι του 2013, αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός οπισθοφύλακας , αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός κεντρικός αμυντικός.

Είναι μάλιστα αρκετά γνώριμος στον Ολυμπιακό , καθώς είχε τεθεί αντιμέτωπος με την πειραϊκή ομάδα ως παίκτης της Βέρντερ Βρέμης τη σεζόν 2007/08, για τη φάση των ομίλων του Champions League.

Tην περασμένη σεζόν, ο Τόσιτς αγωνίστηκε στο πρώτο μισό ως δανεικός στη Μπέτις αλλά δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα και έτσι επέστρεψε στον Ερυθρό Αστέρα όπου και αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν (16 συμμετοχές - 1 γκολ στο σερβικό πρωτάθλημα).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ