SERIE A

Serie A: Άλλαξαν ώρα τα καθοριστικά ματς της Μίλαν και της Ίντερ λόγω ζέστης

Μονομαχία Ζιρού - Ντε Φράι σε ντέρμπι της Serie A μεταξύ της Μίλαν και της Ίντερ | 1 Μαρτίου 2022
Μονομαχία Ζιρού - Ντε Φράι σε ντέρμπι της Serie A μεταξύ της Μίλαν και της Ίντερ | 1 Μαρτίου 2022 @2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες που θα επικρατούν στην Ιταλία το προσεχές Σαββατοκύριακο οδήγησαν την Serie A να μετατοπίσει τους αγώνες των Μίλαν και Ίντερ που θα κρίνουν τον τίτλο, βάζοντας τις δύο ομάδες να παίξουν απόγευμα Κυριακής.

Τόσο η Μίλαν όσο και η Ίντερ συνέχισαν με νίκες στην 37η αγωνιστική της Serie A επικρατώντας των Αταλάντα (2-0 εντός) και Κάλιαρι (3-1 εκτός) αντίστοιχα, κάτι που σημαίνει πως το μπρα ντε φερ τους για την κατάκτηση του σκουντέτο θα συνεχιστεί και την ερχόμενη Κυριακή στο πλαίσιο της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Τότε, η Μίλαν θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Σασουόλο ξέροντας πως παίρνει το πρωτάθλημα με νίκη ή ισοπαλία και η Ίντερ θα φιλοξενήσει την Σαμπντόρια θέλοντας τρίποντο και ταυτόχρονα γκέλα της συμπολίτισσας, με την ιταλική λίγκα να ανακοινώνει την Δευτέρα (16/5) μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής για αυτά τα ματς.

Αλλαγή που αφορά την ώρα διεξαγωγής τους, με τις υψηλές θερμοκρασίες που αναμένονται το προσεχές Σαββατοκύριακο στη γειτονική χώρα να υπαγορεύουν στην Serie A να μεταθέσει τα δύο καθοριστικά ματς από τις 15:00 στις 18:00 (19:00 ώρα Ελλάδας).

Σημειώνεται πως το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί με τους αγώνες Βενέτσια - Κάλιαρι και Σαλερνιτάνα - Ουντινέζε που έχουν κοινή ώρα έναρξης τις 21:00 (22:00 ώρα Ελλάδας), με τις Κάλιαρι και Σαλερνιτάνα δίνουν μάχη για μην ακολουθήσουν τις Βενέτσια και Τζένοα στη δεύτερη κατηγορία.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ