ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σελεπάο... με Σπάρτα

Σελεπάο... με Σπάρτα
κλειτον

Χρώμα Βραζιλίας στην ρεβάνς με Σπάρτα Πράγας... Στο "διπλό" ο Καραγκούνης, στην Παιανία ο Πατέρας


Σελεπάο με Σπάρτα

Στο πλαίσιο της ρεβάνς με τους Τσέχους από το 1-2 της Πράγας, ο Ολλανδός τεχνικός δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει όλους τους Βραζιλιάνους που έχει στην διάθεσή του...

Συγκεκριμένα, στο πρώτο ματς με την αντίπαλο την Σπάρτα, φανέλα βασικού φόρεσαν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Γκάμπριελ αλλά και Ροντρίγκο Σόουζα κάτι που αναμένεται να ξαναγίνει.

Πλέον εκτός από τους τρεις που βοήθησαν να φτάσει το "τριφύλλι" σε μια ακόμα ευρωπαϊκή νίκη, ο Ολλανδός τεχνικός δεν αποκλείεται να "ρίξει" στην μάχη της Αθήνας και τον έτερο Βραζιλιάνο, Σίλβα Κλέιτον αλλά και τον συμπατριώτη του Μαρτσέλο Μάτος.

Ο πρώην άσος της Λάρισας μετά από δύο αποκλεισμούς από την αποστολή των "πράσινων" υπολογίζεται από τον 54χρονο προπονητή του και σύμφωνα με όσα του έχει πει, φέρεται υποψήφιος να ξεκινήσει ως βασικός.

Την ύστατη προσπάθεια για αποθεραπεία έκανε και ο έτερος μέσος Μαρστέλο Μάτος που αν ο Τεν Κάτε κρίνει ότι ξεπέρασε το πρόβλημα του πλήρως θα είναι στο αρχικό σχήμα, μαζί με τους άλλους τέσσερις συμπατριώτες του.

Ατομικό αλλά και "διπλό" ο "Κάρα"

Παράταση στην αγωνία για την χρησιμοποίηση ή όχι του Γιώργου Καραγκούνη. Ο εκ των αρχηγών του "τριφυλλιού" στην προπόνηση της Κυριακής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά στα θετικά συγκαταλέγεται ότι πήρε μέρος στο δίτερμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Οι "πράσινοι" στην πρωινή προπόνηση, που έγινε υπό το βλέμμα του κ. Πατέρα και μετά από το ζέσταμα επιδόθηκαν σε διάφορες ασκήσεις με μπάλα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδι τρεις εναντίον τριών.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Λεοντίου και Ρουκάβινα ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που έκαναν προπόνηση το απόγευμα ξεκίνησαν με ζέσταμα και ταχύτητες ενώ ολοκλήρωσαν με δίτερμα το οποίο περιείχε ασκήσεις τακτικής και στημένες φάσεις.

Ερχονται οι Τσέχοι, μιλάει ο Ολλανδός

Την Δευτέρα στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του Χενκ Τεν Κάτε ενώ λίγο νωρίτερα θα μιλήσει ο τεχνικός στην Σπάρτα Πράγας ενόψει του ματς της Τρίτης.

" Η συνέντευξη του προπονητή του Παναθηναϊκού θα γίνει στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ την Δευτέρα 25/8 στις 20.00 ενώ μισή ώρα αργότερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση των "πρασίνων" πριν από το παιχνίδι της Τρίτης. Η ομάδα της Πράγας θα φτάσει στην Αθήνα την Δευτέρα στις 13.30 και στις 19.00 στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ θα μιλήσει στα ΜΜΕ ο προπονητής των Τσέχων κ. Lavicka, ενώ μισή ώρα αργότερα θα γίνει η προπόνηση των φιλοξενουμένων.

Οι προπονήσεις και των δύο ομάδων θα είναι ανοικτές για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τα πρώτα 15΄ λεπτά.

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνει μετά την συνέντευξη Τύπου του κ. Τεν Κάτε. Για την είσοδο στην αίθουσα Τύπου ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΩΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ δημοσιογραφικής ταυτότητας



".

"Οπλο" και η "καυτή" έδρα

Το καμπανάκι του κινδύνου "χτυπάει" συνεχώς τις τελευταίες ημέρες ο Ολλανδός τεχνικός στους παίκτες του για να μην παρασυρθούν οι ποδοσφαιριστές του από το νικηφόρο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Ομως ο 54χρονος κόουτς γνωρίζει ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει έναν ακόμη "παίκτη"... τον κόσμο του.

Ο "δωδέκατος" παίκτης του "τριφυλλιού" αναμένεται να είναι το μεγάλο "όπλο" του Παναθηναϊκού στον αγώνα ρεβάνς με την Σπάρτα Πράγας αφού εδώ και δύο ημέρες εξαφάνισαν όσα εισιτήρια κυκλοφόρησαν από τα εκδοτήρια της "πράσινης" ΠΑΕ.






























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ