ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ατομικό ο "τυπάρας"

Ατομικό ο "τυπάρας"
καραγκουνης

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Καραγκούνης. Ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για Παπαδόπουλο

Το αιμάτωμα που «κληρονόμησε» ο Γιώργος Καραγκούνης από το φιλικό της Εθνικής με την Σλοβακία συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί. Ο «τυπάρας» έχει αιμάτωμα στον δεξί αστράγαλο και αποφασίστηκε ν’ ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
Ο μέσος του «τριφυλλιού» νιώθει καλύτερα και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση της Τρίτης με την Πράγα, άλλωστε είναι από τους παίκτες που ζουν για τέτοια παιχνίδια και δεν θέλει με τίποτα να χάσει την συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς το ΟΑΚΑ είναι κατάμεστο και το «τριφύλλι» είναι μια ανάσα από την επιστροφή στα «σαλόνια» του Champions League απ’ όπου απουσίαζε την τελευταία τριετία.

Στην περίπτωση που δεν καταφέρει να τεθεί στην διάθεση του Τεν Κάτε, τότε ο Κλέιτον μπορεί να είναι ο αντικαταστάτης του, καθώς ο Χενκ Τεν Κάτε προετοιμάζει τον Βραζιλιάνο μέσο για την ρεβάνς και είναι ευχαριστημένος από την εικόνα που δείχνει ο παίκτης στις προπονήσεις. Να σημειωθεί ότι αν ο «Κάρα» δηλώσει παρών, τότε αυτή την φορά θα φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Άλλωστε, ο Τεν Κάτε έχει εξηγήσει ότι πριν τον πρώτο αγώνα με την Σπάρτα Πράγας ο Καραγκούνης είχε ολιγόλεπτη συνομιλία στ’ αποδυτήρια με τον τεχνικό της ομάδας και αποφασίστηκε ο Σαλπιγγίδης να πάρει το περιβραχιόνιο ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες.

Προπόνηση σε δυο γκρουπ
Το Σάββατο οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν προπόνηση σε δυο γκρουπ. Το πρωί συμμετείχαν οι Παπαδόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος, Καρνέζης, Μουν και Μελίσσης που ακολούθησαν πρόγραμμα με ζέσταμα, σουτ και ταχύτητες, ενώ οι Ρουκάβινα και Λεοντίου έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι «πράσινοι» που έκαναν προπόνηση το απόγευμα ξεκίνησαν με ζέσταμα, κοιλιακούς και ταχύτητες ενώ στην συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα, με τον Καραγκούνη όπως προαναφέραμε ν’ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για Παπαδόπουλο
Το αργότερο έως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα κλείσει οριστικά το θέμα του Δημήτρη Παπαδόπουλου, αφού έως τότε αναμένεται να φέρει ο διεθνής επιθετικός την περιβόητη πρόταση από το εξωτερικό, για να κλείσει το κεφάλαιο του Παναθηναϊκού έπειτα από 5 χρόνια.

Η τελευταία ομάδα που φέρεται να ενδιαφέρεται για τον επιθετικό του «τριφυλλιού» είναι η Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» ψάχνουν για έναν ακόμη φορ ώστε να ενισχυθεί η γραμμή κρούσης και φημολογείται ότι ο διεθνής επιθετικός είναι στην λίστα των Λονδρέζων.

Εκτός από τους Άγγλους υπάρχουν άλλες τρεις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον «Παπ» (Κάλιαρι, Λιλ και Μπεσίκτας), όμως μέχρι τώρα δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση, κάτι που αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Εντός των συνόρων είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του, όμως ο παίκτης του «τριφυλλιού» δεν ήθελε να πάει στην Τούμπα, ενώ στο κενό έπεσε και η πρόταση της Λάρισας, καθώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο του εξωτερικού.


















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ