ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

H Volvo Saracakis θα είναι στην Καλαμάτα για να γνωρίσει όποιος θέλει από κοντά όλα τα νέα SUV μοντέλα

Volvo C40 Recharge
Volvo C40 Recharge VOLVO

Η Volvo Saracakis είναι Μεγάλος Χορηγός του Διεθνούς Meeting άλματος εις μήκος Tsatoumas Street Long Jump που διοργανώνεται την Τρίτη 21 Μαΐου 2024 στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Στην Καλαμάτα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά το ολοκαίνουριο αμιγώς ηλεκτρικό EX30, το μικρότερο SUV της Volvo το οποίο θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας το διάστημα 20-21/5. Με αφορμή αυτό το αθλητικό γεγονός, το διάστημα 24 έως και τις 26 Μαΐου 2024, η Volvo Saracakis διοργανώνει ένα ξεχωριστό Open Test Drive Event στην παραλία της Καλαμάτας και συγκεκριμένα στην Πλατεία Τελωνείου.

Volvo EX30
Volvo EX30 VOLVO


Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να οδηγήσουν την εντυπωσιακή γκάμα μοντέλων της Volvo (EX30, C40, XC60, XC90) απολαμβάνοντας την κορυφαία τεχνολογία και την ασύγκριτη πολυτέλεια που προσφέρουν τα οχήματα της.

XC90 Recharge Plug-In Hybrid Inscription, in Birch Light metallic
XC90 Recharge Plug-In Hybrid Inscription, in Birch Light metallic VOLVO


Η Volvo Saracakis απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να συμμετάσχουν σε αυτήν τη μοναδική εκδήλωση και να ανακαλύψουν από κοντά την ποιότητα και την καινοτομία που συνοδεύουν κάθε μοντέλο της μάρκας.

Volvo
Volvo VOLVO


Οι άνθρωποι της Volvo Saracakis θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών για να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες κάθε οχήματος. Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία να ζήσετε την εμπειρία της Volvo από κοντά. Ελάτε να δοκιμάσετε τα μοντέλα που έχουν κατακτήσει την εμπιστοσύνη και τον θαυμασμό των οδηγών παγκοσμίως.

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ VOLVO EX30 VOLVO SARACAKIS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ