ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστρέφει Παιανία ο Τζόρβας

Επιστρέφει Παιανία ο Τζόρβας
Τζορβας

Στην Παιανία επιστρέφει ο Τζόρβας μετά από επιθυμία του Τεν Κάτε για ισχυρή τριάδα. Ξεκαθαρίζει του Κάρα

Ο Ολλανδός τεχνικός ζήτησε από την διοίκηση να έχει ισχυρή τριάδα τερματοφυλάκων και για τον λόγο αυτό οι διοικούντες θεωρούν τον Τζόρβα ιδανική λύση στην θέση του Καρνέζη, που θα πάει στον ΟΦΗ.
Σύμφωνα με τα λεγομενά τους το θέμα θα έχει ευτυχή κατάληξη και ότι ο διεθνής πλέον γκολκίπερ θα επιστρέψει και πάλι στα γνώριμα λημέρια της Παιανίας, με τον Ορέστη Καρνέζη να μετακομίζει ως δανεικός.

Ο διεθνής πορτιέρο του ΟΦΗ, μάλιστα το Σάββατο ανανέωσε το τρέχον συμβόλαιό του με τους Κρητικούς μέχρι το καλοκαίρι του 2011. Η ρήτρα μάλιστα που έβαλε η ομάδα του ΟΦΗ, αγγίζει τα δύο εκ. ευρώ, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Ξεκαθαρίζει του Κάρα

Την Κυριακή αναμένεται να ξεκαθαρίσει η περίπτωση συμμετοχής του Γιώργου Καραγκούνη με την Σπάρτα Πράγας, αφού το αιμάτωμα που "κληρονόμησε" ο Γιώργος Καραγκούνης από το φιλικό της Εθνικής με την Σλοβακία συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί. Ο "τυπάρας" έχει αιμάτωμα στον δεξί αστράγαλο και αποφασίστηκε ν’ ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο μέσος του "τριφυλλιού" νιώθει καλύτερα και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση της Τρίτης με την Πράγα, άλλωστε είναι από τους παίκτες που ζουν για τέτοια παιχνίδια και δεν θέλει με τίποτα να χάσει την συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς το ΟΑΚΑ είναι κατάμεστο και το «τριφύλλι» είναι μια ανάσα από την επιστροφή στα «σαλόνια» του Champions League απ’ όπου απουσίαζε την τελευταία τριετία.

Στην περίπτωση που δεν καταφέρει να τεθεί στην διάθεση του Τεν Κάτε, τότε ο Κλέιτον μπορεί να είναι ο αντικαταστάτης του, καθώς ο Χενκ Τεν Κάτε προετοιμάζει τον Βραζιλιάνο μέσο για την ρεβάνς και είναι ευχαριστημένος από την εικόνα που δείχνει ο παίκτης στις προπονήσεις. Να σημειωθεί ότι αν ο «Κάρα» δηλώσει παρών, τότε αυτή την φορά θα φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Άλλωστε, ο Τεν Κάτε έχει εξηγήσει ότι πριν τον πρώτο αγώνα με την Σπάρτα Πράγας ο Καραγκούνης είχε ολιγόλεπτη συνομιλία στ’ αποδυτήρια με τον τεχνικό της ομάδας και αποφασίστηκε ο Σαλπιγγίδης να πάρει το περιβραχιόνιο ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες.

Προπόνηση σε δυο γκρουπ

Το Σάββατο οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν προπόνηση σε δυο γκρουπ. Το πρωί συμμετείχαν οι Παπαδόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος, Καρνέζης, Μουν και Μελίσσης που ακολούθησαν πρόγραμμα με ζέσταμα, σουτ και ταχύτητες, ενώ οι Ρουκάβινα και Λεοντίου έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι «πράσινοι» που έκαναν προπόνηση το απόγευμα ξεκίνησαν με ζέσταμα, κοιλιακούς και ταχύτητες ενώ στην συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα, με τον Καραγκούνη όπως προαναφέραμε ν’ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.


















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ