ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σε απολογία ο Σαϊτιώτης

Σε απολογία ο Σαϊτιώτης
ΣΑΙΤΙΩΤΗΣ

Σε απολογία κάλεσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα τον επιθετικό της ομάδας Γιώργο Σαϊτιώτη

Ο 26χρονος παίκτης θα βρεθεί την Πέμπτη να δώσει εξηγήσεις, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο πoδοσφαιριστής δεν είχε σκοπό να προκαλέσει αναταραχή στην ομάδα του και είναι έτοιμος να ζητήσει συγνώμη από την διοίκηση του συλλόγου.
Η ανακοίνωση αναφέρει: " Η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σεβόμενη την ιστορία και το κύρος του σωματείου από το οποίο προήλθε αλλά και τη συνείδηση όλων των Ελλήνων φιλάθλων ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές δυνάμεις στην Ελλάδα, στηλιτεύει τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή Γιώργου Σαϊτιώτη, ο οποίος μη εκτιμώντας σε ποια ποδοσφαιρική ομάδα αγωνίζεται και μη ευγνωμονώντας για το γεγονός ότι επελέγη να αγωνίζεται για 5 χρόνια σ' αυτή, απεφάσισε να τον τιμωρήσει παραδειγματικά και για το λόγο αυτόν εκλήθη σε απολογία για να δικαιολογήσει τι τον οδήγησε να φωτογραφηθεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά και με ποιο δικαίωμα απεφάσισε μόνος του ότι από το επόμενο καλοκαίρι θα αγωνίζεται σ' αυτή την ποδοσφαιρική ομάδα.

Την ίδια συμπεριφορά θα επιδείξει η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και σε οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν αγωνίζεται σε κανένα μικρό ερασιτεχνικό σωματείο αλλά σε μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές εταιρίες της Ελλάδας η οποία δεν είναι προπονητήριο άλλων ομάδων αλλά έχει τα ίδια οράματα με όλες τις άλλες μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις".

Η ιστοσελίδα που φιλοξένησε τη συνέντευξη του νεαρού ποδοσφαιριστή εξέδωσε με τη σειρά της ανακοίνωση.




TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ