ΑΡΗΣ

Σάσα: "Να πάρουμε αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και μετά να κάνουμε κόλαση το γήπεδό μας"

Ο Λούκας Σάκα με τη φανέλα του Άρη σε φιλικό προετοιμασίας κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης | 14 Ιουλίου 2021
Ο Λούκας Σάκα με τη φανέλα του Άρη σε φιλικό προετοιμασίας κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης | 14 Ιουλίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Αισιόδοξος ενόψει της πρώτης φετινής ευρωπαϊκής μάχης του Άρη εμφανίστηκε ο Λούκας Σάσα πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Καζακστάν, τονίζοντας πως οι κίτρινοι έχουν αυτοπεποίθηση ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Αστάνα.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της φετινής ευρωπαϊκής περιπέτειας του Άρη άρχισε, με τον Άκη Μάντζιο και τους παίκτες του να μπαίνουν στο αεροπλάνο με προορισμό το Καζακστάν, όπου θα αντιμετωπίσουν την Αστάνα στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Αναμφίβολα, στόχος των κιτρίνων είναι να φύγουν με ένα αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να έχουν το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς στο "Κλεάνθης Βικελίδης", με τον Λούκας Σάκα να στέλνει αυτό ακριβώς το μήνυμα κατά την αναχώρηση της αποστολής.

"Πάντα είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε έτοιμοι, ξέρουμε ότι παίζουμε με μία δύσκολη ομάδα, αλλά πάμε εκεί για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να πάρουμε την πρόκριση στην έδρα μας.

Γνωρίζουμε τα πάντα για την Αστάνα, για τους παίκτες, το πώς παίζουν. Μας τα έχουν πει όλα οι προπονητές μας. Έχουμε μελετήσει πολύ καλά την Αστάνα, είμαστε έτοιμοι από κάθε πλευρά", τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει το γεγονός πως το ματς θα διεξαχθεί σε συνθετικό χλοοτάπητα, είπε:

"Αυτή είναι η μεγαλύτερη έννοια που θα έχουμε, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε πολύ γρήγορα στις συνθήκες του αγώνα. Η μπάλα κυλάει με άλλη ταχύτητα, μας απασχολεί, αλλά οφείλουμε να προσαρμοστούμε γρήγορα, έχουμε και προπόνηση".

Έκλεισε μάλιστα τις δηλώσεις του και με ένα μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Θέλουμε να μας υποστηρίξουν και ελπίζουμε να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι και μετά να κάνουμε μια… κόλαση το γήπεδό μας για να πάρουμε την πρόκριση".

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ