ΑΡΗΣ

Άρης: Καθυστερεί η μπλε κάρτα του Φαμπιάνο από Τουρκία, ανησυχία για το ματς με Αστάνα

Ο Φαμπιάνο κατά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Άρη | Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021
Ο Φαμπιάνο κατά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Άρη | Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 AEISFC.COM.GR

Η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν έχει στείλει ακόμα την μπλε κάρτα του Φαμπιάνο και ο Άρης απευθύνθηκε στην ΕΠΟ έστω μέσω FIFA να πιέσει τους Τούρκους.

Αβέβαιη είναι η συμμετοχή του Φαμπιάνο στις αναμετρήσεις του Άρη με την Αστάνα για το 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν έχει στείλει ακόμα την μπλε κάρτα του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος έχει συμπεριληφθεί στην ευρωπαϊκή λίστα, όμως ακόμα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Οι "κίτρινοι" απευθύνθηκαν στην ΕΠΟ, η οποία έκανε παρέμβαση στη FIFA ώστε η παγκόσμια ομοσπονδία να πιέσει την τουρκική ώστε να στείλει το συντομότερο δυνατό την μπλε κάρτα του παίκτη (το περιθώριο για τον Άρη είναι μέχρι το πρωί της Πέμπτης) και ο Άκης Μάντζιος να τον υπολογίζει για τον αγώνα της Πέμπτης.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της καθυστέρησης για μία μεταγραφή που ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη, ωστόσο από πλευράς Άρη εικάζεται ότι η υπόθεση σχετίζεται με το επεισοδιακό ταξίδι της Φενέρμπαχτσε στην Αθήνα προ ημερών για φιλικό με τον Ολυμπιακό, κατά το οποίο οι ελληνικές αρχές δεν επέτρεψαν στην τουρκική ομάδα να εισέλθει στη χώρα.

TAGS ΑΡΗΣ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ