ΑΡΗΣ

Άρης: Παράταση του CAS για Ντουρμισάι, περιθώριο για μεταγραφές

Ο Φιόριν Ντουρμισάι του Άρη σε στιγμιότυπο του αγώνα με την ΑΕΚ για τη Super League 1 2019-2020 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" | Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020
Ο Φιόριν Ντουρμισάι του Άρη σε στιγμιότυπο του αγώνα με την ΑΕΚ για τη Super League 1 2019-2020 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" | Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 EUROKINISSI SPORTS

Το CAS μετέθεσε ξανά την ημερομηνία για τη γνωμοδότησή του σχετικά με την υπόθεση του Φιόριν Ντουρμισάι, με συνέπεια ο Άρης να μπορεί να κάνει μεταγραφές σίγουρα μέχρι τις 13 Αυγούστου. Τι γίνεται με Αρίμπας και φορ.

Το CAS ενημέρωσε εγγράφως τον Άρη για ακόμα μία παράταση σχετικά με τη γνωμοδότηση που αφορά την τιμωρία η οποία επιβλήθηκε στο σύλλογο από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA για την υπόθεση του Φιόριν Ντουρμισάι.

Η νέα ημερομηνία κατά την οποία περιμένουν οι "κίτρινοι" τι θα κρίνει η ανώτατη αθλητική δικαστική διαιτητική αρχή είναι η 13η Αυγούστου, κάτι που σημαίνει ότι ο Άρης μπορεί να κάνει μεταγραφές μέχρι τότε. Πρόκειται για την 5η φορά που αλλάζει η ημερομηνία, μιας και από τον Απρίλιο ο Άρης έχει προσφύγει στο δικαστήριο της Λοζάνης.

Αρίμπας και φορ για τον Άρη

Από τη στιγμή που έχει αρθεί το ban και μέχρι νεοτέρας, ο Άρης μπορεί να κάνει κανονικά μεταγραφές και ήδη τρέχει δύο υποθέσεις, μία στο κέντρο της άμυνας και μία στην επίθεση. Η πρώτη αφορά τον Αλεχάντρο Αρίμπας, ο οποίος φέρεται να αποχαιρέτησε την Οβιέδο για να ενταχθεί στους "κιτρίνους".

Μάλιστα, οι άνθρωποι του συλλόγου θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν να δηλώσουν τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό στη λίστα της UEFA για τα παιχνίδια του Europa Conference League με την Αστάνα, μιας και υπάρχει δικαίωμα δήλωσης ή αντικατάστασης δύο παικτών 24 ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι.

Ο Άρης ψάχνει και για έναν επιθετικό και όπως όλα δείχνουν έχει καταλήξει σε μία λίστα με 2-3 ονόματα. Ένα εξ αυτών έχει εμφανιστεί στα ΜΜΕ εδώ και αρκετό καιρό και πρόκειται για τη δύσκολη περίπτωση του Αμπουμπακάρ Καμαρά της Φούλαμ. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι πιθανότατα δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο και αυτή είναι μία υπόθεση την οποία οι Θεσσαλονικείς θέλουν να "τρέξουν" και να ολοκληρήσουν σίγουρα πριν από τις 13 Αυγούστου, αλλά και ίσως εγκαίρως για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ