ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Σάρι: "Θα δούμε αν χρειαστεί να βάλουμε την Κ23"

Juventus' head coach Maurizio Sarri gestures during the Serie A soccer match between Juventus and Lecce, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Friday, June 26, 2020. (Fabio Ferrari/LaPresse via AP)
Juventus' head coach Maurizio Sarri gestures during the Serie A soccer match between Juventus and Lecce, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Friday, June 26, 2020. (Fabio Ferrari/LaPresse via AP) AP

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι τόνισε μετά την ήττα από την Κάλιαρι ότι η ομάδα του είναι η μόνη στην Ευρώπη που έχει παίξει πέντε φορές μέσα σε δώδεκα μέρες.

Η Γιουβέντους ηττήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (29/7) 2-0 από την Κάλιαρι στην προτελευταία αγωνιστική της Serie A. Τα σημάδια κούρασης από τα συνεχόμενα παιχνίδια γίνονται εμφανή στους μπιανκονέρι, που έχουν εξασφαλίσει το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Σάρι θα αγωνιστεί το Σάββατο απέναντι στην Ρόμα, ενώ στις 7 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει την Λιόν για το Champions League. Ο Ιταλός τεχνικός στις δηλώσεις του στο DAZN μετά το τέλος του πρωταθλήματος αναφέρθηκε στα πολλά παιχνίδια.

"Το πρόβλημα είναι ότι είμαστε η μόνη ομάδα στην Ευρώπη που έχει χρειαστεί να παίξει πέντε φορές μέσα σε 12 μέρες" ανέφερε αρχικά ο Μαουρίτσιο Σάρι. Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει την Κ23: "Θα δούμε πώς θα είμαστε και αν χρειαστεί να βάλουμε την Κ23 το Σαββατοκύριακο, ώστε να μπορούν να ξεκουραστεί η ομάδα".

Επιπλέον αναφέρθηκε και στους απόντες ενόψει και του παιχνιδιού κόντρα στην Λιόν: "Έχουμε 9 τραυματίες, έτσι υπάρχουν αμφιβολίες για το ματς με τη Λιόν. Θα δούμε ποιοι θα αναρρώσουν".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ