ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σαπουνόπερα με Ντιόγκο

Σαπουνόπερα με Ντιόγκο
ντιογο

Συνεχίζεται το σήριαλ Ντιόγκο, τo Δ.Σ της Πορτουγκέζα ενέκρινε την πώληση αλλά για 10 εκ. ευρώ

Μια εσωτερική... "ασυνενοησία" στην Πορτουγκέζα φαίνεται να δημιουργεί εμπλοκή στη μεταγραφή Ντιόγκο. Ο πρόεδρος Μανουέλ Ντα Λούπα ανέφερε πως το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την πώληση του Ντιόγκο εφόσον η Πορτουγκέζα θα λάμβανε το minimum ποσό που απαιτούνταν, χωρίς όμως να αναφέρει ποιό ήταν το ακριβές ποσό.
Λίγο πριν όμως ο αντιπρόεδρος Λουίς Ιαούκα όμως είχε αναφέρει το ποσό. " Η Πορτουγκέζα πρέπει να λάβει 10 εκατομμύρια ευρώ"

Τρία ευρωπαϊκά κλαμπ έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Ντιόγκο: O Oλυμπιακός, η Λοκομοτίβ Μόσχας και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τη Ρωσία. Οι ερυθρόλευκοι είχαν καταθέσει την καλύτερη πρόταση με επτά εκατομμύρια ευρώ όπως ανακοινώθηκε από τη βραζιλιάνικη διοίκηση μετά τη λήξη του Δ.Σ.

Οι άνθρωποι της Πορτουγκέζα δήλωσαν πως θα περιμένουν να δουν αν κάποια από τις ομάδες θα καταθέσει τη βελτιωμένη προσφορά που απαιτείται προκειμένου να συναντήσουν το minimum ποσό που έχει απαιτήσει η ομάδα, το οποίο σύμφωνα με τον Ιαούκα είναι 10 εκατομμύρια ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του Ντιόγκο.

Αυτή η νέα παράμετρος στο σίριαλ Ντιόγκο έχει πιθανότατα να κάνει με το γεγονός πως η Πορτουγκέζα προσπαθεί με κάθε τρόπο να αυξήσει τα χρήματα που θα λάβει για να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο. Με τους ερυθρόλευκους να έχουν προσφέρει 7 εκατομμύρια ευρώ και να διαθέτουν την καλύτερη προσφορά από τους υπόλοιπους μνηστήρες για να πάρουν το 70% του παίκτη, η Πορτουγκέζα φέρεται πλέον να θέτει ως απαίτηση τα 10 εκατομμύρια.

H διαφορά αυτή είναι πολύ μεγάλη, αφού αν ισχύει το ποσό των 10 εκατομμυρίων τις δυο πλευρές χωρίζουν πλέον τρία ολόκληρα εκατομμύρια όμως είναι πολύ πιθανό αυτή η νέα εμπλοκή να είναι μια τελευταία προσπάθεια της Πορτουγκέζα να βάλει λίγα περισσότερα χρήματα στα ταμεία της.

Παρά το νέο επεισόδιο στο σίριαλ πάντως ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει πολλές πιθανότητες να καταφέρει τελικα να ολοκληρώσει θετικά τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου άσου. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του Ντα Λούπα μετά τη λήξη του χθεσινοβραδινού Διοικητικού συμβουλίου:

" Όταν μας ζήτησε να μην ταξιδέψει στη Ρεσίφε ξέραμε πως θέλει να φύγει αφού μιλώντας με τον μάνατζερ του Κλαούντιο Γκουαρντιάνο και με τον ίδιο μάθαμε πως θέλει να παίξει στην Ελλάδα. Όμως για την Πορτουγκέζα αυτό που μετράει είναι τα χρήματα. Ας μιλήσουμε και θα φτάσουμε σε συμφωνία" είπε ο πρόεδρος της Πορτουγκέζα.












TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ