ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λέτο: "Ήρθα για τίτλους"

Λέτο: "Ήρθα για τίτλους"
λετο

Ο Σεμπαστιάν Λέτο έγινε σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων του Ολυμπιακού από την πρώτη του συμμετοχή με την "ερυθρόλευκοι" φανέλα

O Λέτο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα ο "Πρωταθλητής" αναφέρθηκε στον τρόπο προσσέγγισης από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι είχε και άλλες προτάσεις και ότι προτίμησε τον πρωταθλητή Ελλάδας για τους τίτλους και την συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.
" Έχει περάσει 1,5 μήνας από τότε που ενδιαφέρθηκε ο Ολυμπιακός για εμένα. Πρώτη μου επιλογή ήταν να μείνω στην Λίβερπουλ. Όταν έμαθα ότι οι ελπίδες παραμονής ήταν λίγες, επειδή δεν είχα τα σχετικά έγγραφα, κάθισα και σκέφτηκα τις επιλογές που είχα στα χέρια μου. Εκτός από τον Ολυμπιακό με είχαν προσεγγίσει επίσημα η Ρασίνγκ Σανταντέρ, Αταλάντα, Ουντινέζε και Χέρτα. Αποφάσισα ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη επιλογή, τίτλοι, Champions league, όμορφη χώρα, κόσμος.

Ο κόουτς ήδη με γνώρισε και μου έδειξε πόσο με ήθελε. Με πήρε τηλέφωνο δύο φορές. Μου είπε κάποια πράγματα για αυτά που έχει στο μυαλό του όσον αφορά το πως θα παίζουμε και για το πόσο σπουδαίο είναι να παίζεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μου είπε ότι ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που δεν μπορείς να χαλαρώσεις καθώς συνέχεια διεκδικεί τίτλους. Όλα αυτά με οδήγησαν να έρθω στην Ελλάδα".

Ο 22χρονος άσσος υπόσχεται ότι θα δώσει το καλύτερο του εαυτό, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του: " Ήρθα για να μείνω να παίξω μεγάλη μπάλα και να οδηγήσω τον Ολυμπιακό πιο ψηλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να αποδείξω μέσω του Τσάμπιονς Λιγκ ότι είμαι παίκτης υψηλού επιπέδου, παίκτης επιπέδου του Ολυμπιακού. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι το καλύτερο του κόσμου αλλά δεν είναι και το χειρότερο. Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ έχουν πάρει καλούς παίκτες και είναι δυνατές ομάδες, όμως έχω έρθει στην καλύτερη και πιστεύω ότι θα κατακτήσουμε ξανά το νταμπλ".

Ο Λέτο είχε και έναν καλό λόγο για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό: "Μου έχουν πει ότι ο κόσμος περιμένει σαν τρελός τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι αν βάλω γκολ με τον Παναθηναϊκό θα με εκτιμήσουν περισσότερο. Για μένα πάνω απ' όλα είναι η ομάδα και όχι το προσωπικό κέρδος. Ας μην βάλω γκολ αν είναι να κατακτήσουμε τους τίτλους".









TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ