ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Σάντσες: "Είμαι περήφανος για την ομάδα μου σήμερα"

Σάντσες: "Είμαι περήφανος για την ομάδα μου σήμερα"
INTIME SPORTS

Ο Λόρις Σάντσες υποστήριξε ότι με ανάλογη απόδοση ο Απόλλων θα νικούσε σε άλλο παιχνίδι και τόνισε ότι η ομάδα του θα χτίσει πάνω στην ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκός ήταν ο Λόρις Σάντσες.

Ο προπονητής του Απόλλωνα τόνισε ότι οι παίκτες πρέπει να κοιτάξουν στο μέλλον και η εμφάνιση τους κόντρα στους "πράσινους" να αποτελεί τη βάση τους από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λόρις Σάντσες στη συνέντευξη Τύπου:

Για το τελικό αποτέλεσμα: «Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου σήμερα. Η απόδοση ήταν σαφώς καλύτερη σε σχέση από την προηγούμενη βδομάδα κι αυτό ζητάς σαν προπονητής. Αν έχεις καλή απόδοση θα έρθουν τα αποτελέσματα. Σήμερα είχαμε καλή απόδοση και ίσως μια άλλη μέρα με τέτοια απόδοση μπορεί να είχαμε νικήσει. Ελπίζω με τη σημερινή μας εμφάνιση να ξεπληρώσαμε τους οπαδούς μας για την παρουσία μας την περασμένη βδομάδα».

Για το πόσο θα βοηθήσει αυτό το αποτέλεσμα ψυχολογικά: «Δεν μπορείς να κοιτάς το παρελθόν. Πρέπει να κοιτάς μπροστά. Έδειξαν ότι είναι ικανοί για να έχουν απόδοση τέτοιου επιπέδου. Σήμερα θεωρώ ότι αυτό είναι το κατώτερο επίπεδο που μπορούν. Αυτό θα χρησιμοποιήσουμε σαν βάση από εδώ και πέρα».

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ