ΠΑΟΚ

Σάντος: "Ανοιχτή η πρόκριση"

ÐÁÏÊ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2008)<BR>
PAOK - OLYMPIAKOS (CUP 2008)
Φερνάντο Σάντος MOTIONTEAM

Ομάδα με παράδοση χαρακτήρισε την Χέρενφεν ο Φερνάντο Σάντος που δήλωσε: "Ανοιχτή η πρόκριση"

"Έχουμε ξεκινήσει ήδη να βρίσκουμε στοιχεία για την Χερενφέεν και να την αναλύουμε. Είναι μία ομάδα με παράδοση στον θεσμό. Νομίζω ότι είναι ανοιχτή η πρόκριση στην επόμενη φάση. Θα μελετήσουμε όσο καλύτερα γίνεται τον αντίπαλό μας και θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και για τα δύο παιχνίδια. Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να περάσουμε στους ομίλους", ήταν το πρώτο σχόλιο του Σάντος.

Για το αν θεωρεί ότι θα βοηθήσει την ομάδα ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της το έκανε στην Ολλανδία είπε: "Δεν μπορούμε να πούμε ότι θα μας βοηθήσει. Τα φιλικά έγιναν στο διάστημα της προετοιμασίας. Δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα από το σημερινό παιχνίδι της Χερενφέεν με την Ναϊμέγκεν. Θα κοιτάξουμε όμως να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε πολύ καλά ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Για το ότι το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο της Τούμπας δήλωσε: " Μου αρέσει να παίζω το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μου. Είναι προτίμησή μου. Θα μελετήσουμε καλά την Χερενφέεν και θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε καλά και να παίξουμε με αποφασιστικότητα και αυτοσυγκέντρωση".

Για τους τρεις αποκλεισμούς του ΠΑΟΚ από ολλανδικές ομάδες τόνισε: " Δεν το ήξερα. Θα αλλάξουν τα πράγματα".

Τέλος για το ότι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα είναι ενδιάμεσα από τα δύο παιχνίδια μετά την σημερινή ανακοίνωση της ΕΠΟ υπογράμμισε πως: "Για μας δεν αλλάζει τίποτα. Εμείς έτσι είχαμε υπολογίσει το πρωτάθλημα από την αρχή. Θέλουμε να πάμε στους ομίλους και να έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και αν γίνει θα είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό".

Στο στόχαστρο ο Μπαστούρκ

Λίγες ώρες μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Βαλερένγκα στα πλέι οφ του Europa League πληροφορίες κάνουν λόγο πως στο στόχαστρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρίσκεται ο διεθνής Τούρκος μεσοεπιθετικός Γιλντιράι Μπαστούρκ. Παράλληλα πως η τουρκική Ανγκαραγκουτσού επιθυμεί την απόκτηση του Πάμπλο Γκαρσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διεθνής Τούρκος μεσοεπιθετικός Γιλντιράι Μπαστούρκ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ δείχνοντας μεταξύ άλλων ακόμη και σύμφωνος στο να έρθει άμεσα στην Θεσσαλονίκη. Αυτό σημαίνει ότι έχει ήδη υπάρξει προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών με αφορμή το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της Στουτγάρδης για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Για να δείτε το προφίλ του Γιλντιράι Μπαστούρκ πατήστε εδώ















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ