EUROPA LEAGUE

Χαλκιάς:"Περνάμε αν προσέξουμε"

Χαλκιάς:"Περνάμε αν προσέξουμε"
χαλκιας

Ο Κώστας Χαλκιάς μίλησε για την κλήρωση του ΠΑΟΚ με την Χίρενφειν για τα προκριματικά του EUROPA LEAGUE

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Κώστας Χαλκιάς φιλοξενήθηκε στον SENTRA 103,3 και μίλησε για την κλήρωση του ΠΑΟΚ με την Ολλανδική Χίρενφειν.
Για την κλήρωση με τη Χιρενφέιν:

"Πρέπει να δείχνεις σεβασμό σε κάθε αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να κυνηγήσουμε την πρόκριση και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι. Θέλουμε θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο αγώνα για να έχουμε αβαντάζ στο δεύτερο. Από εμάς εξαρτάται.

Στο Όσλο δείξαμε σοβαρότητα, αλλά χθες ήμασταν λίγο άτυχοι, επιπόλαιοι και κάναμε τα εύκολα, δύσκολα. Πάντα μετράει η ουσία. Τώρα πρέπει να κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο, ο οποίος δεν είναι ούτε πολύ μεγάλης δυναμικότητας, αλλά ούτε και να περάσει στα... ψιλά"

.

Για το χθεσινό παιχνίδι με τη Βαλερένγκα:

"Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω, γιατί πρέπει να κοιτάμε το παρόν και το μέλλον. Η χθεσινή εικόνα δεν καθρεφτίζει τις δυνατότητες της ομάδας μας, καθώς ήταν μόνο ένα τριαντάλεπτο. Ευτυχώς ή δυστυχώς, όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα. Είχαμε ικανοποιητική απόδοση χθες και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει τέσσερα τέρματα, αλλά είχαμε μία άτυχη στιγμή. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας και να τις βελτιώσουμε".

Για το αν υπάρχει φαβορί στα παιχνίδια με την Χιρενφέιν:

"Ποτέ δεν το κοιτάω αυτό. Με ενδιαφέρει τι θα κάνουμε εμείς. Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία. Έχουμε το υλικό για να αντεπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή. Γενικά είμαι αισιόδοξος".










TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ