EUROPA LEAGUE

Σάντος: "Κράταμε μόνο την πρόκριση"

Σάντος: "Κράταμε μόνο την πρόκριση"
σαντος

Την πρόκριση μονάχα κρατάει ο Φερνάντος Σάντος που προβληματίστηκε με την απόδοση των παικτών του

Αντίθετα ο προπονητής παίκτης της Βαλερένγκα, Μάρτιν Άντρενσεν, ήταν περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του και στάθηκε στα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του την περασμένη Πέμπτη στο Όσλο.
"Μπορώ να βγάλω συμπεράσματα από αυτό το παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι ότι περάσαμε αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που θα πρέπει να σκεφτούμε και να προβληματιστούμε γιατί η ομάδα μας στα πρώτα 30΄ του παιχνιδιού στάθηκε πολύ καλά", ήταν το πρώτο σχόλιο του Σάντος και πρόσθεσε: "Ακολούθησε κατά γράμμα την στρατηγική μας αφού ήταν οργανωμένα πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση και δημιούργησε συνθήκες για γκολ. Ακόμα και όταν χάναμε την μπάλα ήμασταν καλά οργανωμένοι και την ξαναπαίρναμε με τον αντίπαλό μας να μην έφθασε απειλητικά στα καρέ μας.



Ανεξήγητα όμως αποκτήσαμε νευρικότητα για να βάλουμε κάποιο γκολ. Αρχίσαμε να παίζουμε ατομικά και να κάνουμε λάθη και σε πάσες και τρεξίματα ατομικά που δεν ήταν στην λογική της ομάδας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Βαλερένγκα να το εκμεταλλευτεί. Το ότι σταματήσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και να παίζουμε όπως να 'ναι ο καθένας.



Στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να εφιστήσουμε την προσοχή και να βρούμε και πάλι τον ρυθμό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε ελάχιστα σε αυτόν τον τομέα. Δεν βάλαμε γκολ και δεχτήκαμε ένα ανεπίτρεπτο από φάση που την είχαμε συζητήσει.

Σε ένα παιχνίδι που είχαμε πει ότι δεν θα ήταν εύκολο. Από δικά μας λάθη δυσκολευτήκαμε τόσο πολύ. Δεν γίνεται να αλλάξουμε τον συγκεκριμένο τρόπο που παίζουμε. Θα πρέπει να είμαστε μία ομάδα συμπαγής και οργανωμένη. Σε κάθε περίπτωση κρατάμε ότι προκριθήκαμε. Αυτό που θέλαμε από την πρώτη μέρα που έγινε η κλήρωση"

.

Αν η ομάδα του επηρεάστηκε από το δοκάρι των Νορβηγών στο 30΄ τόνισε: "Νομίζω ότι αυτό είναι σκεπτικό μικρής ομάδας. Αν εμείς θέλουμε να είμαστε μία μεγάλη ομάδα και να το λέμε είναι αδύνατο να λέμε ότι από μία τέτοια φάση αποκτάμε προβλήματα. Οι δυνατές ομάδες ξέρουν ότι είναι δυνατές και συνεχίζουνε. Επίσης δεν είναι δυνατόν να παίζουμε καλά και να χάνουμε ευκαιρίες και να αφήνουμε αυτόν τον τρόπο για να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Δεν έχει λογική αυτό".

Σε ερώτηση για την φάση του γκολ είπε: "Ξεκάθαρα στην φάση του γκολ έλειψε η συγκέντρωση που έπρεπε να είχαμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ που το είχαμε μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές ένα τέτοιο γκολ είναι μόνο έλλειψη συγκέντρωσης".

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές που πέρασε ως αλλαγή είπε: "Νομίζω ότι ήταν πάνω κάτω στα επίπεδα των άλλων".

Κι όσο για τον Μάρτιν Άντρενσεν ο προπονητής της Βαλερένγκα δήλωσε: " Πρώτα από όλα είμαι περήφανος από το αποτέλεσμα σήμερα. Είχαμε πολλούς νέους παίκτες. Σκέφτομαι και στεναχωριέμαι και για τα δύο γκολ του πρώτου παιχνιδιού. Είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση σήμερα. Έναν επιθετικό που έπρεπε να παίξει στο κέντρο και έναν αμυντικό που έπρεπε να είχε κάνει εγχείριση και δεν έκανε. Φυσικά και δεν μπορώ να ξεχάσω την ήττα μας στο πρώτο παιχνίδι".

Στην ερώτηση για το αν το παιχνίδι πήγε όπως το περίμενε είπε: " Ναι. Το παιχνίδι πήγε όπως το περιμέναμε. Ο ΠΑΟΚ είχε την μπάλα πολύ ώρα στα πόδια του κι εμείς περιμέναμε να αντεπιτεθούμε και μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλο ένα γκολ. Στο τέλος όμως που το προσπαθήσαμε ο ΠΑΟΚ είχε και αυτός χώρους για να σκοράρει κάποιο γκολ.

Είχε βέβαια και κάποιες ευκαιρίες και νωρίτερα όπου θα μπορούσε να σκοράρει. Παίζαμε εξάλλου στην έδρα τους και το περιμέναμε. Δεν ήταν καθαρές ευκαιρίες για γκολ αλλά έμεινα ευχαριστημένος από την δουλειά που κάναμε για να τους κρατήσουμε μακριά από την περιοχή μας"

.

Από την πλευρά του Λίνο επισήμανε: " Ο τρόπος που δεχθήκαμε το γκολ είναι κάτι που μας προβληματίζει και να το δουλέψουμε. Πλέον θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ώστε να αντιμετωπίσουμε τον επόμενο αντίπαλο που θα έχουμε στον επόμενο γύρο του θεσμού".

Κι όσο για τον Έρικ Χάγκεν της Βαλερένγκα τόνισε: "Είμαστε σίγουρα ικανοποιημένοι από την νίκη που ήρθε μέσα στην Θεσσαλονίκη όχι όμως και από το αποτέλεσμα αφού δεν πήραμε εμείς την πρόκριση την οποία αξίζαμε. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ αδύναμη ομάδα για να συνεχίσει παρακάτω στο Europa League", και εξήγησε πως: " Είμαστε μια μικρή ομάδα από την Νορβηγία και ήρθαμε στην έδρα του και τον κερδίσαμε".



* Τα εισιτήρια του αγώνα ήταν 22.130 και οι εισπράξεις 235.858 ευρώ.














TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ