ΠΑΟΚ

Στο στόχαστρο ο Μπαστούρκ

Στο στόχαστρο ο Μπαστούρκ
Μπαστούρκ

Μετά την πρόκριση ο ΠΑΟΚ κυνηγάει τον Γιλντιράι Μπαστούρκ. Αποκλειστικά βίντεο από την Τούμπα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διεθνής Τούρκος μεσοεπιθετικός Γιλντιράι Μπαστούρκ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ δείχνοντας μεταξύ άλλων ακόμη και σύμφωνος στο να έρθει άμεσα στην Θεσσαλονίκη. Αυτό σημαίνει ότι έχει ήδη υπάρξει προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών με αφορμή το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της Στουτγάρδης για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.
Το προφίλ του Μπαστούρκ

Ο Γιλντιράι Μπαστούρκ γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου του 1978 στην δυτική Γερμανία καθώς οι γονείς του ήταν μετανάστες. Ο πατέρας του δούλευε στα ορυχεία με σκοπό να ζήσει την οικογένεια του. Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που το 31χρονος μέσος δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε σύλλογο της πατρίδας του όλα αυτά τα χρόνια.

Η καριέρα του ξεκίνησε σε μικρή ηλικία όταν το 1996 η ομάδα της Βάτενσαϊντ, όπου και έμεινε για μόλις μια σεζόν, τον απέκτησε. Στην συνέχεια πήγε στην Μπόχουμ στην οποία έμεινε για τέσσερα χρόνια (1997-01). Το όνομα του το έκανε στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, όπου και πήγε μετά το πέρασμα του από την Μπόχουμ πραγματοποιώντας 73 συμμετοχές πετυχαίνοντας μάλιστα τρία γκολ.

Το 2004 πήγε στην Χέρτα όπου και συνέχισε την ανοδική του πορεία. Σε 71 συμμετοχές πέτυχε 14 γκολ, κάτι που του έδωσε την ευκαιρία να πάει στην Στουτγκάρδη το 2007. Οι πολλοί τραυματισμοί ωστόσο δεν τον άφησαν να δείξει το πλούσιο ταλέντο του με αποτέλεσμα, σήμερα να ψάχνει για τον νέο σταθμό στην καριέρα του.

Ανγκαραγκουτσού για Γκαρσία

Στην διάρκεια της χθεσινής βραδιάς στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι της τουρκικής Ανγκαραγκουτσού με αποστολή τους να παρακολουθήσουν τον Πάμπλο Γκαρσία. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη η διοίκηση της τουρκικής ομάδας έχει καταθέσει προφορική πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του διεθνή Ουρουγουανού ύψους 300.000 ευρώ με το θέμα να μην αποκλείεται να ξεκαθαρίσει ακόμα και σήμερα. Ενδεχόμενη πώλησή του είναι σίγουρο ότι θα παίξει τον δικό της ρόλο στην περίπτωση του Μπαστούρκ.

Βίντεο από την Τούμπα

Το SPORT 24 βρέθηκε στην Τούμπα για το παιχνίδι της Πέμπτης του ΠΑΟΚ με τη Βαλερένγκα και "έπιασε" χαρακτηριστικές φάσεις πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Παρακολουθείστε τα αποκλειστικά βίντεο.

Η είσοδος του ΠΑΟΚ



Μαγικές εικόνες από την καταπληκτική ατμόσφαιρα στην Τούμπα




























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ