ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σ. Κόκκαλης: "Δεν πάει άλλο"

Σ. Κόκκαλης: "Δεν πάει άλλο"
Κόκκαλης-Ολυμπιακός

Τα... έψαλε στους παίκτες ο Σ. Κόκκαλης ζητώντας αντίδραση. Τελέστηκε το μνημόσυνο της Θύρας 7

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών έκανε σαφές πως δεν θα ανεχθεί παρόμοιες εμφανίσεις με αυτή απέναντι στην Καλαμαριά και επεσήμανε πως ο κύριος στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα.
Ο ισχυρός άντρας την ερυθρόλευκης ΠΑΕ έφτασε στο Ρέντη πριν την έναρξη της προπόνησης και αρχικά μίλησε με τον προπονητή της ομάδα Τάκη Λεμονή και τον τεχνικό διευθυντή Ίλια ίβιτς.

Αμέσως μετά κάλεσε του τρεις αρχηγούς Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Αντώνη Νικοπολίδη και Ιεροκλή Στολτίδη και τους ζήτησε να μεταφέρουν τα παρακάτω στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

" Τέτοιες εμφανίσεις είναι μη αποδεκτές τόσο από τον ίδιο όσο και από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Πρώτος και κύριος στόχος της ομάδα παραμένει το πρωτάθλημα. Τα περιθώρια είναι μικρά για νέες απώλειες. Η εικόνα που δείξατε με την Καλαμαριά είναι ανεπίτρεπτη και δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

" Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π κ. Σωκράτης Κόκκαλης και ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Πέτρος Κόκκαλης, συναντήθηκαν σήμερα το απόγευμα, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, με τον τεχνικό Διευθυντή κ. Ίλια Ίβιτς και τον προπονητή της ομάδας κ. Τάκη Λεμονή και συζήτησαν τρέχοντα θέματα που αφορούν στην λειτουργία της ομάδας.

Ακολούθως πραγματοποίησαν, ενόψει της τελικής ευθείας στην οποία μπαίνει η αγωνιστική σαιζόν που διανύουμε, συνάντηση με τους τρεις αρχηγούς, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Αντώνη Νικοπολίδη και Ιεροκλή Στολτίδη,( παρουσία και των κ.κ. Ίβιτς και Λεμονή), κατά την οποία τονίστηκε η σημασία που έχει για την ομάδα η επίτευξη όλων των στόχων που έχει θέσει".

Δεν προπονήθηκε ο Λούα Λούα


Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας γυμνάστηκαν σήμερα στις 16:00. Ο Λούα Λούα ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ ο Χούλιο Σέζαρ ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Ο Πατσατζόγλου, στο πλαίσιο του προγράμματος ξεκούρασης που ακολουθείται κατά διαστήματα για τους ποδοσφαιριστές, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο, ενώ ο Μπελούτσι στο τελευταίο στάδιο της προπόνησης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει στις 18:00.

Τα εισιτήρια με Εργοτέλη

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, ενόψει του αγώνα της 21ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16/02/2008 μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδος για τα εξής:

Εισιτήρια του αγώνα διατίθενται από το επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, www.olympiacos.org, με την χρήση πιστωτικής κάρτας.

Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο εισιτήρια.

Επίσης, εισιτήρια θα διατίθενται και από τα επανδρωμένα εκδοτήρια του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, αποκλειστικά με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

§ Σάββατο 09/02, ώρες διάθεσης 10:00 - 15:00

§ Δευτέρα 11/02, ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00

§ Τρίτη 12/02, ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00

§ Τετάρτη 13/02, ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00

§ Πέμπτη 14/02, ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00

§ Παρασκευή 15/02, ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00

§ Σάββατο 16/02, από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως 2 εισιτήρια με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και την καταχώρηση των στοιχείων, καθόσον τα εισιτήρια είναι ονομαστικά.

Τέλος, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια μέσω του site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, μπορούν να τα παραλαμβάνουν από τους σταθμούς αυτόματης παραλαβής (delivery boxes) που υπάρχουν έξω από τις θύρες 7, 17 και 20, με την εισαγωγή της πιστωτικής κάρτας, με την οποία έγινε η χρέωση, από την Δευτέρα 11/02 και καθ’ όλο το 24ωρο.

Τιμές εισιτηρίων: 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 40 €

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του FIFA Club Task Force

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες στην έδρα της FIFA στην Ζυρίχη, παρουσία του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας κ. Γιόζεφ Μπλάτερ, οι εργασίες του FIFA Club Task Force, στο οποίο συμμετείχαν από την Ευρώπη η Μίλαν, η Μπάγερν Μονάχου, η Μπαρτσελόνα, η Λιον και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπως και ομάδες από την Λατινική Αμερική, την Ιαπωνία και την Αφρική. Κατά την συνάντηση αποφασίστηκε η καθιέρωση του ως μόνιμη επιτροπή της FIFA, στην οποία θα συμμετέχουν και οι παραπάνω ομάδες.


Τα τελευταία εισιτήρια για Τσέλσι

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ενόψει του αγώνα Champions League μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός-Τσέλσι, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 19.02.2008 στο Γήπεδο Καραϊσκάκη, ενημερώνει τους φίλους της ομάδος για τα εξής:

τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατεθούν από το επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, www.olympiacos.org, την Δευτέρα 11.02.2008, αποκλειστικά και μόνο στα οικονομικά ενήμερα μέλη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Κάθε μέλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο εισιτήρια.




























































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ