ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεμονής: "Σας στηρίζω". Ανανέωσε ο Ντάρκο

Λεμονής: "Σας στηρίζω". Ανανέωσε ο Ντάρκο
Κοβάτσεβιτς

Ο Τάκης Λεμονής στήριξε τους παίκτες του και ζήτησε να σταθούν κι αυτοί στο πλευρό της ομάδας. Aνανέωσε για έναν ακόμη χρόνο ο Κοβάσεβιτς

Η ομιλία του 48χρονου προπονητή πριν από την προπόνηση της Πέμπτης (7/2): " Αφορμή για την ομιλία αυτή, το καταλαβαίνετε ότι είναι το προηγούμενο παιχνίδι μας και δεν μιλάω για την ήττα, αλλά για την εικόνα που παρουσιάσαμε. Αν για ένα πράγμα έχουμε ευχαριστήσει τον κόσμο μας φέτος, στα περισσότερα ματς, είναι ότι δεν εγκαταλείπαμε την προσπάθεια.

Η εικόνα του περασμένου παιχνιδιού με την Καλαμαριά ήταν, παρόλο που μερικές φορές στο ποδόσφαιρο δεν σου βγαίνει τίποτα, άσχημη και αυτό που μας έλειψε περισσότερο ήταν ότι δεν προσπαθήσαμε, με αποτέλεσμα να έχουμε αυτή την άσχημη εικόνα. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το δεχθούμε, γιατί οι αγώνες πολλές φορές, και ειδικά σε τέτοιες συνθήκες που συναντήσαμε, δεν κερδίζονται μόνο με την ποιότητα, αλλά πάνω απ' όλα με την ψυχή και το πάθος.

Σκοπός αυτής της ομιλίας, δεν είναι να σας υπενθυμίσω αυτή την άσχημη εμφάνιση, όσο το πώς θα αντιδράσουμε σε όλα αυτά που ακούστηκαν και γράφτηκαν για μας. Αυτό που θέλω είναι να μην ανέχεστε τέτοιου είδους κριτική γιατί, αν και ισοπεδώθηκαν από ορισμένους κάποια πράγματα, κάποια άλλα δεν μπορούμε να μην τα αναγνωρίσουμε και αυτό που περιμένω και πιστεύω ότι περιμένετε και εσείς, είναι να εμφανιστούμε δυνατοί όσο ποτέ άλλοτε στη φετινή περίοδο. Θα προτιμήσω για ακόμα μία φορά να σταθώ στο πλευρό σας και περιμένω και εσείς με τη δουλειά σας, να σταθείτε στο πλευρό της ομάδας, γιατί ο σύλλογος αυτός έχει τεράστιες απαιτήσεις



".

Ανανέωσε ο Νταργκο-γκόλ

Μετά τους Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Αντώνη Νικοπολίδη, Τάσο Πάντο και Ιεροκλή Στολτίδη, ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς έγινε ο 5ος κατά σειρά παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές Ελλάδας για ένα ακόμα έτος.

Ο πρώτος σκόρερ των "ερυθρολεύκων" αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος με 13 γκολ ικανοποίησε απόλυτα με τις εμφανίσεις του το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες για την συνέχιση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές και μετά το καλοκαίρι του 2008, οπότε και έληγε το υπάρχον συμβόλαιό του.

Από τη στιγμή που υπήρχε αμοιβαία θέληση τόσο από τον Σέρβο φορ όσο και από τους Πειραιώτες, το οικονονομικό δεν αποτέλεσε πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις, και έτσι οι φίλοι της ομάδας θα βλέπουν τον Νταργκο-γκολ στην γραμμή κρούσης και για την αγωνιστική περίοδο 2008-09. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η ΠΑΕ:

"Η Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ντάρκο Κοβάσεβιτς για έναν ακόμα χρόνο (έως τον Ιούνιο του 2009)", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Προπονήθηκαν Λεντέσμα, Ντομί
Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας γυμνάστηκαν στις 16:00. Οι διεθνείς ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Με την ομάδα προπονήθηκαν κανονικά οι Λεντέσμα και Ντομί, ενώ ο Σέζαρ ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο έκανε ο Λούα Λούα, ενώ ο Κωνσταντίνου συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί στο γυμναστήριο. Την Παρασκευή (8/2), οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν στις 16:00.

Βαρύ πρόστιμο
Με πρόστιμο ύψους 12.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τη συμπεριφορά των οπαδών της (υβριστικά συνθήματα, ρίψη αντικειμένων, κροτίδες κλπ.) στον αγώνα κυπέλλου Ελλάδος Hellas On Line με τον Παναθηναϊκό στις 16 Ιανουαρίου.

Στη Ζυρίχη ο Π. Κόκκαλης
Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., κ. Πέτρος Κόκκαλης, εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό στο FIFA Club Task Force, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (7/2) στην έδρα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στη Ζυρίχη (το προηγούμενο είχε γίνει επίσης στη Ζυρίχη στις 24 Οκτωβρίου 2006).

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν οι αποφάσεις που πάρθηκαν από την Εκτελεστική Επιτροπή της FIFA τον περασμένο Οκτώβριο, καθώς και τα θέματα των τελευταίων συνεδριάσεων της Επιτροπής Στρατηγικής της FIFA.

*Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της πειραϊκής ομάδας, Ανδρέας Νινιάδης, θα παρακολουθήσει την Κυριακή (10/2) τον αγώνα Τσέλσι-Λίβερπουλ, στο πλαίσιο του αγγλικού πρωταθλήματος.

*Την Τρίτη (12/2) και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού.






















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ